WESSEL-WERK 32MM 30CM BREED PVC-STOOTBAND D306DKS

WESSEL-WERK – COMBI ZUIGMOND Ø 35 / 32MM 30CM BREED MET PVC-STOOTBAND D306DKS – D06DKS

30,55

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: V0060867 Categorie:
  • Gratis verzending van € 50,- in België
  • Voordelige verzending naar Nederland
  • Snelle levering of afhalen
  • Altijd persoonlijk advies

Productbeschrijving

WESSEL-WERK – COMBI ZUIGMOND Ø 35 / 32MM 30CM BREED MET PVC-STOOTBAND D306DKS – D06DKS

Merk: WESSEL-WERK
Origineel nummer: D06DKS
Soort product: ORIGINEEL PRODUCT

Categorie: STOFZUIGER > BORSTELS

 

Doormiddel van de bij geleverd verloop buisje kan u de diameter aanpassen van 35mm naar 32mm

1. Het handvat
Wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe stofzuigerstang of handvat nodig heeft, meet u de uitwendige maat van het oude handvat.

2. De bovenkant van de stofzuigerstang
Ook kan de bovenkant van de stofzuigerstang opgemeten worden, wanneer een nieuw handvat op de stofzuiger geplaatst dient te worden. Dan moet de inwendige maat van de stofzuigerstang gemeten worden.

3. De onderkant van de stofzuigerstang
Wanneer een nieuwe stofzuigerborstel op de stofzuiger gezet moet worden, kan de juiste maat gemeten door de uitwendige maat van de onderkant van de stofzuigerstang te meten.

4. De stofzuigervoet
Ook kan de inwendige maat van de oude stofzuigervoet opgemeten worden. Zo is duidelijk welke stofzuigerborstel of stofzuigermond precies past op de stofzuiger.

De stofzuiger borstel zorgt voor een optimale zuigkracht van uw toestel en maakt het mogelijk om tot bij de moeilijkste bereikbare plekken te geraken. Er bestaan heel wat verschillende soorten stofzuiger borstels waaronder de combiborstel, parketborstel ,turboborstel, meubelborstel, spleetzuigmond. Het is pas als de stofzuiger borstel defect is dat je ondervinden hoe belangrijk dit onderdeel is namelijk kan een defecte borstel krassen en of beschadigingen maken aan de vloeren.

Zelf uw stofzuiger herstellen, het Onderdelenhuis is uw partner ,In de webshop van het Onderdelenhuis of in de winkel in Diepenbeek kunt u gemakkelijk uw nieuwe stofzuiger borstel kopen aan de beste prijs en van de grootste merken. Een defecte stofzuiger borstel vervangen is, bovendien, geen moeilijke ingreep.

Vindt u de gewenste stofzuiger onderdelen niet? Stuur ons dan een mail naar info@onderdelenhuis.be en we helpen u zo snel mogelijk verder.Natuurlijk kan u ons ook bellen op het volgend nummer Tel: 011/32.37.73

 

gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem.

Het kwaliteitsmanagementsysteem dat Wessel gebruikt, is DIN EN ISO 9001: 2015 gecertificeerd en voldoet aan de daar gedefinieerde eisen voor de ontwikkeling en productie van de producten. De uitgekiende automatisering in het productieproces heeft de hoogste Procesveiligheidsresultaten. Essentiële duur proefen zoals Hoogspanning, functionaliteit, draairichting, geluid en Trillingstests zijn geïntegreerd.

 

 

 

WESSEL-WERK – COMBI ZUIGMOND Ø 35 / 32MM 30CM BREED MET PVC-STOOTBAND D306DKS – D06DKS

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Heeft u vragen?

U kan ons vandaag bereiken van 9 - 13 uur +32 (0)475 27 05 38
Of stuur ons een Whatsapp-bericht:

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje