• Op zoek naar een stofzuigerzak voor uw stofzuiger? Wij hebben de zak zeker op voorraad! Vind uw stofzuigerzak
  • Vanaf heden zijn alle onderdelen voor de nieuwe Senseo bij ons verkrijgbaar Naar de webshop

Over ons en U

Het Onderdelenhuis is gevestigd in een modern bedrijfspand met winkel en showroom, op het industrieterrein  Poort Genk 4468 te Diepenbeek. Wij verkopen al bijna 40 jaar onderdelen van alle elektrische huishoudapparaten voor alle merken, stofzuigerzakken<, poetsartikelen en huishoudartikelen, op openbare markten, winkel en sedert 1997 online.
website foto's 014

Persoonlijke gegevens

 

Het onderdelenhuis gaat met de grootste zorgvuldigheid om met persoonlijke gegevens. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld door Het Onderdelenhuis en slechts gebruikt voor de doel­einden waarvoor de gegevens verstrekt zijn door de persoon in kwestie. Gegevens kunnen worden opgeslagen in één of meerdere databanken. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder de toestemming van de betrokkene. De betrokkene heeft recht op inzage van zijn persoonsgegevens.

 

Uw bestelling terugsturen

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan,onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, en de geleverde goederen terug ontvangen hebben,van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, met vermindering van een vast bedrag van 7,50 euro aan  handelingskosten, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor admisistratieve handeling, terugbetaling geen kosten in rekening brengen terugsturen is op eigen kosten

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring via fax of e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor uw bestelnummer doorgeven ( of een omschrijving van de bestelde producten ).