Over ons en U. Het Onderdelenhuis Diepenbeek 011/32.37.73

Het Onderdelenhuis is gevestigd in een modern bedrijfspand met winkel en showroom, op het industrieterrein Poort Genk 4468 te Diepenbeek. Wij verkopen al bijna 40 jaar onderdelen van alle elektrische huishoudapparaten voor alle merken, stofzuigerzakken, poetsartikelen en huishoudartikelen, op openbare markten, winkel en sinds 1997 online.

Persoonlijke gegevens

Het Onderdelenhuis gaat met de grootste zorgvuldigheid om met persoonlijke gegevens. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld door Het Onderdelenhuis en slechts gebruikt voor de doel­einden waarvoor de gegevens verstrekt zijn door de persoon in kwestie. Gegevens kunnen worden opgeslagen in één of meerdere databanken. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder de toestemming van de betrokkene. De betrokkene heeft recht op inzage van zijn persoonsgegevens.

Uw bestelling retourneren

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, en de geleverde goederen terug ontvangen hebben, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, met vermindering van een vast bedrag van 7,50 euro aan handelingskosten, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor admisistratieve handeling, terugbetaling geen kosten in rekening brengen terugsturen is op eigen kosten

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring via e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor uw bestelnummer doorgeven (of een omschrijving van de bestelde producten).

Het Onderdelenhuis

Het Onderdelenhuis verkoopt al meer dan 45 jaar op de markt in Hasselt, Genk, en Beringen en de winkel te Diepenbeek onderdelen van stofzuigers en alle elektrische huishoudapparaten voor alle merken, klein huishoudelijke toestellen, stofzuigerzakken voor meer dan duizend verschillende stofzuigers en allerhande poetsartikelen en huishoudartikelen zoals microvezel doeken, dweilen, zeemvellen, vloerwissers, borstels, bezems, aftrekkers, sponzen, Berdy schoonmaak producten, Widex strijkplank overtrekken en nog veel meer!

Op onze webshop verkopen wij onderdelen en accessoires voor vrijwel alle huishoudelijke apparatuur, stofzuigerzakken en diverse poetsgerief. Verzending in België kost slechts 6,50 euro en vanaf 50 euro GRATIS. Verzending naar Nederland kost 7,95 euro.

Centraal stofzuigsysteem

Het Onderdelenhuis is specialist in verkoop, advisering en onderhoud van Cyclovac en Disan centrale stofzuiginstallaties. Hygiënisch stofzuigen: schoner, stiller en sterker.

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Heeft u vragen?

U kan ons vandaag bereiken van 10 - 17 uur +32 (0)490 45 04 07
Of stuur ons een Whatsapp-bericht:

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje