Mail ons Bel ons Bezoek ons
Verzendkosten €6,50 vanaf 50 euro GRATIS - Nederland €7,95

Vroom

314,00

Uittrekbare slang / Vroom (kruimeldief)

De uittrekbare slang is een slang welke u kunt uittrekken van 1 naar 7,5 meter en kunt u dus eenvoudig in bijv. uw keukenkastje opbergen.
De Vroom is een haspel waar u een slang kunt uittrekken, het haspel monteert u in de keuken of in de garage om uw auto uit te zuigen.
Zowel de uittrekbare slang als de Vroom zijn ideaal om even iets snel op te zuigen zonder de standaard slang erbij te hoeven halen.

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Beschrijving

Vroom

Kit met stretch slang tot 7,5m lang voor inbouwen in keukenkasten TFVROOM24N De Vroom intrekbare slang is ideaal voor het reinigen van kleine ruimtes en pick-up droog rommel in uw keuken en de badkamer. Aangezien het installeert perfect in de meeste gewone kasten , het is altijd toegankelijk als je het nodig hebt , maar blijft uit het zicht in het tegenovergestelde geval . Geen behoefte om uw grote centrale zuigslang slepen voor kleine rommel ! Bovendien blijkt een belangrijke troef voor uw huishoudelijk dankzij de snelheid van de toegang . De centrale stofzuiger wordt automatisch gestart wanneer u de slang van de sokkel te verwijderen en te stoppen zodra het wordt geleverd aan de basis . De slang rekt en winkels in de database automatisch met behulp van de zuigkracht van uw centraal stofzuigsysteem . Het einde is zo’n geïntegreerd spleethulpstuk . * Verkocht zonder accessoires. * Kleur zwart Incl.: – 1x Steunvoet – 2x Metalen Haken – Schroeven – Installatiehandleiding Afmetingen: 8,5x46x42cm (BxDxH) De afmeting,ruimte voor het plaatsen van de vroom is 45cm hoogte 60 cm diepte en 10 cm breed

De vroom is een haspelsysteem waarin uw slang wordt opgeborgen. De vroom is ideaal te plaatsen in een keukenkastje voor het snel stofzuigen van uw keuken of in de garage voor het stofzuigen van de auto etc.

De Vroom is geschikt voor ieder merk centraal stofzuigsysteem en kan in de meeste gevallen ook worden toegepast als uitbreiding op bestaande stofzuigsystemen.

 

 


is toegevoegd aan uw winkelwagen.


0