Standaard slanghaspel + gratis slang van 15 meter lang
Aanbieding! U bespaart € 45,00

Standaard slanghaspel (+ slang 15 meter )

310,00 U bespaart € 45,00

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: Rol+15m-2 Categorieën: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

ideaal voor in hobbyruimte, werkplaats of garage

  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

Standaard slanghaspel

De Standaard slanghaspel is geschikt voor slangen tot 15 meter. U krijgt bij de standaard versie ontvangt u momenteel een gratis slang van 15 meter. Door dat de slangenhaspel gemaakt is van degelijk materiaal kan u ze gemakkelijk gebruiken. Het oprollen van een slang gaat net zo snel en gemakkelijk als het afrollen. Dus u kan het vergelijken met een slanghaspel die u gebruikt in de tuin. De haspel is ideaal in een garage, werkplaats of hobbyruimte. De is montage éénvoudig met 2 of 4 schroeven bevestigt u de slanghaspel tegen de muur.

De slang is universeel waardoor ze geschikt voor alle  merken centrale stofzuigsystemen. Omdat de slang zeer stevig en flexibel is heeft deze een optimaal gebruiksgemak. Daarom komen er geen knikken in de slang. De belangrijkste conclusie is dat het gebruik van deze oprolbare stofzuigerslang super handig is. Na het aanzetten van de slang zal de stofzuiger automatisch beginnen te zuigen.  Om de stofzuiger uit te schakelen moet de schakelaar uitzetten.

Wanneer u nog gaat bouw of verbouw verwijzen we graag naar het laatste nieuwe systeem  Retraflex

Gladde vloeren borstel

De vloeren in uw garage, werkplaats of hobby ruimte zijn meestal tegel of betonvloeren. Een gladde vloeren borstel met paardenhaar is ideaal voor het stofzuigen van deze voeren. Door de wieltjes aan de onderkant van de borstel zitten duwt u de borstel niet plat.De stofzuiger borstel zorgt voor een optimale zuigkracht van uw toestel en maakt het mogelijk om tot bij de moeilijkste bereikbare plekken te geraken. Omdat er heel wat verschillende soorten stofzuiger borstels zijn kunnen geven wij u altijd het beste advies. Het is pas als de stofzuiger borstel defect is dat je ondervindt hoe belangrijk dit onderdeel is.Doordat een defecte borstel krassen en of beschadigingen kan maken aan de vloeren.

 

Wat word er geleverd:

 

  • De Standaard slanghaspel
  • + gratis slang van 15 meter
Service en contact: +32(0) 11 32 37 73
[mailpoet_form id="1"]

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje