oprolbare garage slangenset met gratis auto borstelset

oprolbare garage slangenset ( tot 11 meter )

Niet meer leverbaar (ODH)

Compleet met borstelset en telescoopbuis

ideaal voor in hobbyruimte, werkplaats of garage

Vervangen door

 • Voordelige verzending
 • Snelle levering 
 • Gratis Afhalen
 • Altijd persoonlijk advies
 • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

oprolbare garage slangenset ( tot 11 meter )

De automatisch oprolbare stofzuigerslang is  een slang die op een rol zit en automatisch wordt opgerold. De automatisch oprolbare stofzuigerslang kan u vergelijken met een slanghaspel die u gebruikt in de tuin De haspel is ideaal omdat het een gemak is in een garage, werkplaats of hobbyruimte.De schroeven worden bijgeleverd daarom is de  montage éénvoudig. De slanghaspel sluit u aan op uw stofzuigsysteem of op uw industriële stofzuiger.

De slang is universeel waardoor ze geschikt voor alle  merken centrale stofzuigsystemen. Omdat de slang is een zeer stevig en flexibel is heeft deze een optimaal gebruiksgemak. Daarom komen er geen knikken in de slang. De belangrijkste conclusie is dat het gebruik van automatisch oprolbare stofzuigerslang super handig is. Na het insteken van de slang zal de de stofzuiger automatisch beginnen te zuigen.  Om de stofzuiger uit te schakelen moet de slang uit het stofcontact gehaald worden. De slangenhaspel sluit u aan op stofcontacten die aan de binnenzijde voorzien zijn van 2 koperen contactpuntjes.Daarom is ook mogelijk om de automatische oprolbare stofzuigerslang aan te sluiten op een industriële stofzuiger.

Gladde vloeren borstel

De vloeren in uw garage, werkplaats of hobby ruimte zijn meestal tegel of betonvloeren. Een gladde vloeren borstel met paardenhaar is ideaal voor het stofzuigen van deze voeren. Door de wieltjes aan de onderkant van de borstel zitten duwt u de borstel niet plat.

De stofzuiger borstel zorgt voor een optimale zuigkracht van uw toestel en maakt het mogelijk om tot bij de moeilijkste bereikbare plekken te geraken. Omdat er heel wat verschillende soorten stofzuiger borstels zijn kunnen geven wij u altijd het beste advies. Het is pas als de stofzuiger borstel defect is dat je ondervindt hoe belangrijk dit onderdeel is.Doordat een defecte borstel krassen en of beschadigingen kan maken aan de vloeren.

 • lengte van de slang is 11 meter
 • Aansluiting voor zuigaccessoires 32mm diameter
 • Inclusief 1m darm voor het aansluiten op uw industriële stofzuiger, of centraal stofzuigsysteem
 • Ideaal voor de garage of werkplaats
 • Na gebruik wordt de slang weer opgewonden door op een hendel te drukken
 • Compleet met gladde vloeren borstel, flexiclean, xl spleetzuiger, autozetel borstel, plumeau en telescopische buis

oprolbare garage slangenset ( tot 11 meter )

 

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73
[mailpoet_form id="1"]

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje