Handgel Hygiene plus 250ml voor maar 5,95 uit voorraad leverbaar

Handgel Hygiene plus 250ml ..( vernietigt 99,9% van de bacteriën )

4,99

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

De eres handgel kan geleverd worden in 1 van deze 2 versies!

  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

Handgel Hygiene plus 250ml

Handgel Hygiene plus 250ml op basis van 70% alcohol, bevat beschermende bestandsdelen voor de handen. De handgel heeft een zeer sterk reinigend vermogen. Waardoor de desinfecterende reiniger heel gebruiksvriendelijk is voor de handen. U kan de gel ook gebruiken in combinatie met wegwerphandschoenen. Dus de handgel elimineert bacteriën, griepvirus, omhulde virussen, … Snel, gemakkelijk en overal te gebruiken zonder water. De handgel is toepasbaar voor een perfecte handhygiëne en gebruiksklaar. Waardoor u geen water of zeep nodig heeft om uw handen te onstmetten. De gel heeft naast een aangename geur ook geen vieze smaak na bij toevallig aanraken met de mond of voedsel.

MADE IN BELGIUM

Momenteel worden er vele verschillende handgels aangeboden via social media en diverse webshops. Waardoor er vaak handgel aangeboden wordt zonder juiste beschrijving of taal. Het Onderdelenhuis verkoopt dus de Eres HYGIENE PLUS+ Handgel .Het belangrijkste is dat de handgel voldoet aan de nodige wetgeving.Verder vinden wij het heel belangrijk dat we een product kunnen verkopen van een Belgische fabrikant. ERES is een Belgische fabrikant die al meer dan 25 jaar een groot assortiment producten maakt.ERES handgel is made in Belgium.

ONTSMET

De desinfecterende werking van Eres HYGIENE PLUS+ Handgel is getest en bewezen door een onafhankelijk en erkend laboratorium. Naast de normen EN1500 (bacteriedodend in 1 min), EN13727(bactericide 1min – o.a. Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Escherichia coli), EN13624 (levuricide 1min –o.a. Candida albicans) & EN14476 (Beperkte virucide werking 2 min – o.a. omhulde virussen, Murine Norovirus, Adenovirus Type 5 en griepvirus (H1N1)).

De fles (PET) en de spraykop (PP) zijn volledig recycleerbaar. Waardoor u ze na gebruik spoelt en daarna in de PMD-zak kan weggooien. Dus de sprayflacon bevat geen brandbaar of ozon-onvriendelijk drijfgas. De oppervlakteactieve stoffen in deze reiniger zijn van plantaardige oorsprong en gemakkelijk biologisch afbreekbaar.

 

Handgel Hygiene plus 250ml

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje