Flipper Stofwisdoekjes Dark yellow dot = LYC SUPER 55gr.A4210

3 pakken + gratis mouse Dark yellow dot 55gr. 5411032420516 A4205 – 30×42 cm.

26,85

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: HOBA-A4210 Categorieën: , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Flipper Stofwisdoekjes Dark yellow dot 30×42 cm. 50 stuks

Flipper,Swiffer, is een begrip geworden, iedereen flippert 🙂 Het is de meest gemakkelijkste en snelste manier om stof en losliggend vuil te verwijderen. De Flipper Stofwisdoekjes Dark yellow dot 30×42 cm  zijn geschikt voor  vloeren zoals parket, laminaat, tegels en kurk en natuursteen.

 • Voordelige verzending
 • Snelle levering 
 • Gratis Afhalen
 • Altijd persoonlijk advies
 • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

3 pakken + gratis mouse Dark yellow dot 55gr. 5411032420516 A4205 – 30×42 cm.

 

Flipper,Swiffer, is een begrip geworden, iedereen flippert 🙂 Het is de meest gemakkelijkste en snelste manier om stof en losliggend vuil te verwijderen. De Flipper Stofwisdoekjes Dark yellow dot 30×42 cm  zijn geschikt voor  vloeren zoals parket, laminaat, tegels en kurk en natuursteen. Dagelijks flipperen  houdt uw huis,leefomgeving proper en  der is minder  losliggend vuil op de vloer.

Flipper Stofwisdoekjes Dark yellow dot = LYC SUPERSOFT 55gr.30×42 cm.

Flipperen met flipperdoekjes (vloerwisdoeken) gaat zeer snel. Sneller en gemakkelijker dan bijvoorbeeld eerst uw stofzuiger te pakken en te stofzuigen. De stof bindt zich zeer goed vast aan de doekjes die u daarna in de vuilbak gooit. Doordat het droge doekjes zijn kan de vloer gewoon belopen blijven. Het is een zeer veilige, lichte  en hygiënische manier van werken, vandaar dat u deze manier van reinigen ook in ziekenhuizen, instellingen, verzorgcentra , openbare instellingen…..ect ziet  Het gebruik van de juiste doekjes voor de juiste vloer is hierbij natuurlijk belangrijk.

Het Onderdelenhuis in Diepenbeek verkoopt al meer dan 25 jaar de kwaliteitsproducten van FLIPPER Home care dit op de markten Hasselt Genk en Beringen. In onze winkel te Diepenbeek en al sinds het beging van het Internet tijdperk On-line. Het Onderdelenhuis is een familie bedrijf van de derde generatie met persoonlijke service. Onze kracht; snelle reactie op uw mail, 24/24 bereikbaar , kwaliteits producten aan marktprijzen, leveringen snel en goedkoop

Het Onderdelenhuis is specialist in verkoop van allerlei poetsgerief en schoonmaakartikelen. Bezoek onze webshop voor alle vlakmopsystemenmicrovezel doekjesraamwisserskeukenonderhoudbezemsen schoonmaakmiddelen

Flipper Stofwisdoekjes Dark yellow dot = LYC SUPERSOFT 55gr.30×42 cm.

De Flipper onderhoudsdoekjes zijn het ideale navul pak voor de Swiffer of Flipper, dankzij zijn geimpregneerde doekjes maakt stof geen kans en blijft al het vuil eraan kleven.

Ook bieden deze doekjes het voordeel dat ze uw parket,laminaat,vinyl of stenen vloer voeden. Zeker de moeite waard om dit eens te proberen

Top 6 poetsgerief

 1. Plooibare vlakmopsystemen voor de vloeren
  Bij vlakmopsystemen moet u denken aan microvezel doeken, klaphouders en vloerwissels voor het schoonmaken van tegelvloeren, novilon-vloeren en houten vloeren. De microvezel doeken kunt u zowel nat als droog gebruiken.
 2. Venster reiniging en raamwissers
  Schone vensters en ramen bepalen het aanzicht van uw woning en zorgen ervoor dat het zomerse zonlicht heerlijk naar binnen kan schijnen. Met een goede raamwisser, eventueel in combinatie met een microvezel vacht, wordt uw venster streeploos schoon. Maak gebruik van krachtige reinigingsproducten, dit zorgt voor een beter resultaat.
 3. Schoonmaak van de keuken
  Een schone keuken geeft een fijn en huiselijk gevoel, maak daarom regelmatig uw keuken goed schoon. Vergeet hierbij vooral uw dampkap niet, deze moet regelmatig worden ontvet en voorzien van een nieuw schoon filter. Ook de afvoer verdient uw aandacht, zorg ervoor dat deze niet verstopt!
 4. Bezems en stelen voor het betere veegwerk
  Hoe vaak komt het niet voor dat u de stoep, garage of tuin aan moet vegen. Hiervoor zijn diverse types bezems beschikbaar, wij verkopen producten uit de Safe Brush Pro-line serie. Lichtgewicht en duurzame bezems en stelen.
 5. Badkamer reinigen
  Wij hebben de badkamer nodig om onszelf schoon te maken, maar de badkamer heeft ook ons nodig om schoon te worden. Voorkom schimmelvorming door regelmatig te luchten, ontkalk het tegelwerk, de kranen en de douchekop, stofzuig de vloer alvorens deze te dweilen en orden alle spulletje voor een opgeruimd gevoel.
 6. Slaapkamers luchten
  Gooi de ramen open, hang het beddengoed buiten en pak uw poetsgerief voor een frisse en schone slaapkamer. Laat de slaapkamer goed doortochten en verschoon het beddengoed.

Het Onderdelenhuis is specialist in verkoop van allerlei poetsgerief en schoonmaakartikelen. Bezoek onze webshop voor alle vlakmopsystemen, microvezel doekjes, raamwissers, keukenonderhoud, bezems en schoonmaakmiddelen.

 

3 pakken + gratis mouse Dark yellow dot 55gr. 5411032420516 A4205 – 30×42 cm.

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73
[mailpoet_form id="1"]

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje