Werkwagen SERVO-Matic SM 1415 910680 - 906207 |

Werkwagen SERVO-Matic SM 1415 910680 – 906207

334,95

incl. BTW | Leverbaar binnen 5 á 10 werkdagen

Afmetingen :lengte 570mm – breedte 1090mm – hoogte 580mm

  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

 

Werkwagen SERVO-Matic SM 1415

De Numatic SM 1415 is een compacte schoonmaakkar. Hierdoor is de SM 1415 eenvoudig te manoeuvreren en op te bergen. De kar is voorzien van een afvalzakhouder en twee emmertjes. Daarnaast is de SM 1415 uitgerust met opbergvakken. De Numatic SM 1415 vormt de basis voor een complete werkwagen. Maak uw schoonmaakkar compleet met de volgende uitbreidingskit(s): Kit SGA 1, SGA 2, SGA 3, SGA 4, SGA 5 of SGA 6.

De werkwagen is gemaakt van het zogenaamde structofoam, een zeer sterk kunststof. Waardoor u een zeer robuuste schoonmaakwagen heeft met een lange levensduur. Bovendien kunt u eenvoudig schoon en vuil van elkaar scheiden door de toegevoegde kleuraccenten.

  • Praktische en compacte werkwagen.
  • Inclusief afvalzakhouder (120 liter).
  • Inclusief twee emmertjes (6 liter).
  • Inclusief opbergvakken.
  • Geschikte uitbreidingen: Kit SGA 1, SGA 2, SGA 3, SGA 4, SGA 5 of SGA 6.

 

 

Handleiding

Vier kernwaarden voor alle producten

Duurzaam

Innovatief

Betrouwbaar

Prijs

Numatic evalueert, verfijnt en past voortdurend haar processen aan om de producten een nog hoger niveau van duurzaamheid mee te geven. Een recent voorbeeld is de introductie van de ReFlo-technologie, waarbij gemiddeld in het gehele werkwagenassortiment 90%* van het gebruikte materiaal van de hoogste kwaliteit gerecycled kunststof wordt vervaardigd.

Het resultaat: producten die zowel duurzaam zijn ontworpen als geproduceerd.

*dit betreft het gemiddelde percentage van gerecycled plastic in het gehele werkwagenassortiment

Vorige uitvoering !

Productbeschrijving van “Werkwagen SCG 1415”

De serie SCG werkwagens van Numatic vervangt met trots de NPT serie werkwagens. Naast de naam van NPT naar SCG, is de serie SCG werkwagens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn de werkwagens uit te breiden met diverse kits. De SCG 1415 is uitgerust met opbergvakken, 100 mm wielen en gemaakt van het oersterke materiaal Structofoam. Standaard wordt de werkwagen SCG 1415 geleverd met twee 6 liter emmers en een externe afvalunit van 120 liter. In vergelijking met de SCG 1405 is de afvalunit buiten de basis bevestigd. Met de aanwezige kleuraccenten kan je eenvoudig schoon en vuil van elkaar scheiden. De serie SCG werkwagens van Numatic is naar wens aan te kleden met de verschillende kits. Voor zowel droge als natte reiniging is de serie SCG werkwagens niet meer te missen in het reinigingstraject. Ondanks de vele opties is de serie SCG werkwagens compact, gebruiksvriendelijk en eenvoudig op te bergen.

De graphite SCG seriewerkwagens kenmerkt zich door een eenvoudig, maar oersterk chassis. De werkwagen is naar eigen wens uit te breiden om de klus zo spoedig en goed mogelijk te laten verlopen. Met vele uitbreidingskit en aanpas- singsmogelijkheden kan deze serie alles aan. Met de opties grote lades of zelfs afsluitbare deuren kan de werkwagen

ook ingezet worden in publieke ruimtes. Spullen die u liever niet zichtbaar maakt kunnen met de optionele deuren kit vergrendeld opgeborgen worden. Geniet van de vele moge- lijkheden met de SCG serie.

Vraag naar de mogelijkheden en wij vervolmaken uw bestelling.

Bijbehorende uitbreidingskits, producten en vergelijkbare artikelen ook verkrijgbaar

Werkwagen SERVO-Matic SM 1415 910680 – 906207

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73
[mailpoet_form id="1"]

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje