veiligheid setje met gelaatsscherm, en mondmaskers made in Limburg

Gelaatsscherm

9,50

incl. BTW | Uitverkocht

 

 

  • Gratis verzending van € 50,- in België
  • Voordelige verzending naar Nederland
  • Snelle levering of afhalen
  • Altijd persoonlijk advies

Productbeschrijving

 gelaatsscherm

Dit gelaatsscherm is een bescherming tegen ziektekiemen en virussen.Het gelaatsscherm is ontwikkeld als reactie op de COVID-19 crisis. De gelaatsschermen zijn ontwikkeld met, en momenteel in gebruik bij, *Worcestershire NHS Trust, West Midlands Ambulance Service, Birmingham Childeren’s Hospital and The Gibraltar Health Authority. Het gelaatscherm kenmerkt zich door de brede kap die ook bescherming biedt aan de zijkanten van het gezicht met behoud van zicht. Het scherm heeft een comfortabele pasvorm en is volledig verstelbaar. Het gelaatsscherm is na desinfectie weer gereed voor hergebruik..

Hoe te gebruiken

De gelaatsschermen zijn geproduceerd in een zeer schone, maar niet steriele omgeving. We adviseren bij het eerste gebruik van het scherm deze schoon te maken met water en zeep en te desinfecteren. Zorg ervoor dat het gelaatsscherm stevig en comfortabel zit voordat u gevaarlijke omgevingen betreedt.

 

De herbruikbare mondmaskers Polypropileen 100 stuks is een echt Belgisch product. De mondmaskers zijn Made in Limburg. Deze maskers spelen een sleutelrol in de exit-strategie. Momenteel zijn er nog geen details over een gratis bedeling. Dat er voorlopig onvoldoende zijn is bekend.Daarom zijn de  zelfgemaakte mondmaskers met een verwisselbaar  filter ook belangrijke. Met die mondbedekking bescherm je niet jezelf, maar wel anderen. Zo kan worden vermeden dat mensen die ziek zijn maar het zelf niet weten, toch anderen besmetten. Deze mondmaskers zijn niet chirurgisch. Ook voldoen ze niet aan de FFP2 of FFP3 NORM. Als straks het normale leven zich grotendeels herneemt, is dat essentieel om het virus onder controle te kunnen houden.

Mondmaskers verplicht

Het hing al even in de lucht. Maar het is nu verplicht om  mondmaskers te dragen. Vanaf 4 mei op het openbaar vervoer (vanaf 12 jaar) en vanaf 15 mei ook in de klas (voor kinderen vanaf 12 jaar en leerkrachten). In bedrijven waar het afstand houden niet kan moeten mondmaskers worden gedragen.Daarom is het van groot belang om een binnenlandse productie op gang te brengen.

Made in Limburg

De Nationale Veiligheidsraad kondigde aan dat er akkoorden zijn gesloten met Belgische bedrijven. Het gaat over de productie van mondmaskers, maar details ontbreken nog. Onze mondmaskers zijn herbruikbaar, antibacterieel en waterafstotend. Deze  mondmaskers worden in een groot bekend atelier in Limburg gemaakt.Voorlopig hadden maar twee bedrijven (ECA en Van Heurck) gezegd tegen eind mei met de productie van chirurgische mondmaskers te starten. Samen zou dat goed zijn voor een binnenlandse productie van 4 miljoen maskers per week. Dat dit fors opgedreven zou moeten worden, stond dus vast.

 gelaatsscherm

 

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Heeft u vragen?

U kan ons vandaag bereiken van 10 - 12 uur en 13 - 18 uur +32 (0)475 27 05 38
Of stuur ons een Whatsapp-bericht:

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje