Mail ons Bel ons Bezoek ons
Verzendkosten €6,50 vanaf 50 euro GRATIS - Nederland €7,95

Turbo borstel – zuigmond diameter ADAPTER- Ø 35 / 32MM

49,95

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Beschrijving

Turbo borstel – zuigmond diameter ADAPTER- Ø 35 / 32MM

Deze aansluiting maakt het geschikt voor de meeste huishoudelijke stofzuigers.met een buis diameter van 35mm

Indien u de stofzuigermond moeilijk los krijgt uit de stofzuigerbuis kunt u deze onder de warme kraan houden. Vervolgens maakt u een draaiende beweging. U zult merken dat de stofzuigermond nu eenvoudiger los komt van de buis.

“De turboborstel heeft een actief draaiende borstelrol die zorgt voor een optimale opname van draadjes, pluizen en haren. De borstelrol heeft een pendellagering, wat betekent dat de stand van de borstelrol ten opzichte van de te reinigen oppervlakte varieert. Hierdoor wordt er altijd behoedzaam gereinigd.

Gebruik van de borstel
De borstel is met name geschikt voor het verwijderen van draadjes en haren van laagpolige textiele vloerbedekkingen. Om harde vloerbedekkingen (zoals parket) te zuigen, adviseren wij het gebruik van de combi zuigmond of van een speciale borstel.

Oppervlakken die niet mogen worden gezogen:
Vloeren met een grove structuur of met veel oneffenheden. De borstel zou dan de vloer kunnen raken en deze kunnen beschadigen. Hoogwaardige, met de hand geknoopte tapijten, zoals berbers en Perzische tapijten, alsmede hoogpolige tapijten en vloerbedekkingen. Er zouden draden uitgetrokken kunnen worden.

 

Turbo borstel – zuigmond diameter ADAPTER- Ø 35 / 32MM


is toegevoegd aan uw winkelwagen.


0