Van 24/08 tot 15/09 zijn wij niet aanwezig op de weekmarkten

Mail ons Bel ons Bezoek ons
Verzendkosten €6,50 vanaf 50 euro GRATIS - Nederland €7,95

Stofzuiger HVR 210-11 Henry onyx + Gratis …

219,00

Uitverkocht

Beschrijving

Stofzuiger HVR 210-11 Henry onyx + Gratis …

Productbeschrijving

De ‘Next Generation’ is aan bod: Henry Next, als opvolger van de meest complete stofzuigers van Numatic. In ontwerp, gemak en duurzaamheid weer verder ontwikkeld dan de voorganger Henry Plus. Met de energiezuinige motor van 620 watt bespaar je geld. Het lage geluidsniveau, de complete accessoirekit en het snoer van 12,5 meter maken het gebruiksgemak compleet. Let op, accessoires kunnen nu achterop de ketel geplaatst worden.

Zo heb je de favoriete benodigdheden bij elkaar.

 • High Efficiency Motor 620 watt
 • Soundpower slechts 72 dB
 • 6 jaar motorgarantie
 • Tritex motorfilter voor een optimale filtratie
 • Parkeerstand zuigbuis
 • Geïntegreerde toolhouder
 • 12,5 meter snoer met duurzaam oprolsysteem
 • Bereik van 32 meter
 • Power on/off met neon light
 • 3D face, Click-on/Click-off
 • Complete accessoirekit AST1 bestaande uit: telescopische zuigbuis, 3-delig RVS,
  Hi-Pro combizuigmond 290 mm met comfortwiel, 2.4 m FloMax zuigslang en 5-delige accessoirekit met FreeFlo zuigmond.

Stofzuiger HVN 210-11 Henry Next onyx

Lang snoer

Het snoer van deze Henry Next is maar liefst 12,5 meter lang. Even voor de vergelijking: het snoer van de Henry Basic is 10 meter. Deze is dus nog 2,5 meter langer. Het lange snoer betekent dat je je hele appartement/benedenverdieping/bedrijfshal in één keer kan zuigen zonder telkens de stekker te hoeven verplaatsen, snel en gemakkelijk

Het snoer rol je zelf op met de mechanise zwarte knop aan de bovenkant. Dit gaat niet kapot , in vergelijking met een slede stofzuiger traditionele oprolmechanismen.

Extra veel accessoires607360TF_62

Bij deze Henry Next worden tal van accessoires meegeleverd. Bij deze Plus heb je ook nog een combiborstel, die krijg je bij de Basic niet. Je krijgt bij aankoop van deze Henry Next stofzuiger dus een combiborstel, verder krijg je nog een spleetzuigmond, autozuigmond en voor de zetels  diverse andere opzetstukken.

Stofopvang van 9 liter

Je kan in deze Henry Next 9 liter stof kwijt. Bij de Henry Basic is dat 8 liter. Geen enorm verschil, maar de Henry is wel zo ontworpen en gebouwd dat hij zijn zuigkracht niet verliest naarmate de zak voller raakt. Je hebt dus een grote stofzak en hoeft die niet voortijdig te vervangen omdat er geen zuigkracht meer is. Zo haal je er het maximale uit.

 

Stofzuiger HVN 210-11 Henry Next onyx

Wij hebben een eigen herstel dienst zodat u als toch iets aan uw Henry stofzuiger komt u snel geholpen bent en weer snel aan het stofzuigen bent.

Productbeschrijving van “Stofzuiger HVR 210-11 Henry onyx met kit AST1”

Direct uit voorraad leverbaar!

Wereldwijd zijn er meer dan 10 miljoen Henry stofzuigers verkocht. Een groots getal dat op waarde mag worden geschat. Een feestje dat Numatic viert met het uitbrengen van een speciaal model stofzuiger, de Henry Onyx. Deze machine is uitgevoerd in de vrolijke kleur funchsie. Voor een bijbehorende voorjaarsgeur is het als vanzelfsprekend de Numatic geurkorrels te gebruiken.

Henry Onyx is een limited edition. De stofzuiger is net zoals de Henry next serie, stil en krachtig.

 

 

Stofzuiger HVR 210-11 Henry onyx + Gratis …

Extra informatie

Gewicht6 kg


is toegevoegd aan uw winkelwagen.


0