SilverCrest bakblik bakvorm SBB850D1 – SBB850E1
€23,95
incl. BTW | Uitverkocht
- Voordelige verzending
- Snelle levering
- Gratis Afhalen
- Altijd persoonlijk advies
- 7/7 Bereikbaar
Productbeschrijving
SilverCrest bakblik bakvorm SBB850D1 – SBB850E1
SBB 850 D1
SBB 850 E1
Programma’s
Met de programmakeuzetoets kunt u het ge- wenste programma selecteren. Het desbetreffende programmanummer wordt op het display weer- gegeven. De baktijden hangen af van de gekozen programmacombinaties. Zie het hoofdstuk “Program- maverloop”.
Programma 1: Normaal
Voor meergranen- en witbrood dat voornamelijk uit tarwe- of roggemeel bestaat. Het brood heeft een compacte consistentie. De bruining van het brood stelt u in met de toets Bruiningsgraad .
Programma 2: Luchtig
Voor licht brood van fijne bloem. Dit brood is over het algemeen luchtig en heeft een knapperige korst.
Programma 3: Volkoren
Voor brood met een zwaardere meelsoort, bijv. tarwevolkorenmeel en roggemeel. Het brood wordt compacter en zwaarder.
Programma 4: Zoet
Voor brood met ingrediënten als vruchtensappen, kokosvlokken, rozijnen, geconfijte vruchten, choco- lade of extra suiker. Door een langere rijstijd wordt het brood lichter en luchtiger.
Programma 5: Express
Voor het kneden, rijzen en bakken wordt minder tijd uitgetrokken. Voor dit programma zijn echter alleen recepten geschikt die geen zware ingredi- enten of krachtige meelsoorten bevatten. Bedenk dat het brood met dit programma minder luchtig en smakelijk kan worden.
Programma 6: Deeg (kneden)
Voor het maken van gistdeeg voor broodjes, pizza’s of bolussen. Bij dit programma vervalt het bakproces.
Programma 7: Pastadeeg
Voor het maken van pastadeeg. Bij dit programma vervalt het bakproces.
Programma 8: Karnemelkbrood
Voor brood dat wordt gemaakt met karnemelk of yoghurt.
Programma 9: Glutenvrij
Voor brood van glutenvrije meelsoorten en bak- mixen. Glutenvrije meelsoorten doen langer over de opname van vloeistoffen en hebben andere rijseigenschappen.
Programma 10: Gebak
De ingrediënten doorlopen bij dit programma de fasen kneden, rijzen en bakken. Gebruik voor dit programma bakpoeder.
Programma 11: Jam
Voor het maken van marmelade, jam, gelei en ander broodbeleg uit vruchten.
Programma 12: Bakken
Voor het afbakken van brood dat niet of niet hele- maal is doorgebakken of kant-en-klaar deeg. Alle kneed- of rustprocessen vervallen bij dit program- ma. Het brood wordt na afloop van het bakproces gedurende een uur warm gehouden. Daardoor wordt voorkomen dat het brood te vochtig wordt. Bij programma 12 wordt het brood 60 minuten lang gebakken.
Druk op de toets Start/Stop tot een lang geluidssignaal klinkt om het programma voortijdig af te breken. Trek de stekker uit het stopcontact om het apparaat uit te schakelen.
SilverCrest bakblik bakvorm SBB850D1 – SBB850E1