SilverCrest bakblik bakvorm SBB850B1 - SBB850C1 |

SilverCrest bakblik bakvorm SBB850B1 – SBB850C1

32,95

incl. BTW | Uitverkocht

Artikelnummer: Silver8507 Categorie: Tags: , , , , , , , , ,
  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

SilverCrest bakblik bakvorm SBB850B1 – SBB850C1

Programma’s

Met de programmakeuzetoets 􏰆 kunt u het ge- wenste programma selecteren. Het desbetreffende programmanummer wordt op het display 􏰁 weer- gegeven. De baktijden hangen af van de gekozen programmacombinaties. Zie het hoofdstuk “Program- maverloop”.

Programma 1: Normaal

Voor meergranen- en witbrood dat voornamelijk uit tarwe- of roggemeel bestaat. Het brood heeft een compacte consistentie. De bruining van het brood stelt u in met de toets Bruiningsgraad 􏰂.

Programma 2: Luchtig

Voor licht brood van fijne bloem. Dit brood is over het algemeen luchtig en heeft een knapperige korst.

Programma 3: Volkoren

Voor brood met een zwaardere meelsoort, bijv. tarwevolkorenmeel en roggemeel. Het brood wordt compacter en zwaarder.

Programma 4: Zoet

Voor brood met ingrediënten als vruchtensappen, kokosvlokken, rozijnen, geconfijte vruchten, choco- lade of extra suiker. Door een langere rijstijd wordt het brood lichter en luchtiger.

Programma 5: Express

Voor het kneden, rijzen en bakken wordt minder tijd uitgetrokken. Voor dit programma zijn echter alleen recepten geschikt die geen zware ingredi- enten of krachtige meelsoorten bevatten. Bedenk dat het brood met dit programma minder luchtig en smakelijk kan worden.

Programma 6: Deeg (kneden)

Voor het maken van gistdeeg voor broodjes, pizza’s of bolussen. Bij dit programma vervalt het bakproces.

Programma 7: Pastadeeg

Voor het maken van pastadeeg. Bij dit programma vervalt het bakproces.

Programma 8: Karnemelkbrood

Voor brood dat wordt gemaakt met karnemelk of yoghurt.

Programma 9: Glutenvrij

Voor brood van glutenvrije meelsoorten en bak- mixen. Glutenvrije meelsoorten doen langer over de opname van vloeistoffen en hebben andere rijseigenschappen.

Programma 10: Gebak

De ingrediënten doorlopen bij dit programma de fasen kneden, rijzen en bakken. Gebruik voor dit programma bakpoeder.

Programma 11: Jam

Voor het maken van marmelade, jam, gelei en ander broodbeleg uit vruchten.

Programma 12: Bakken

Voor het afbakken van brood dat niet of niet hele- maal is doorgebakken of kant-en-klaar deeg. Alle kneed- of rustprocessen vervallen bij dit program- ma. Het brood wordt na afloop van het bakproces gedurende een uur warm gehouden. Daardoor wordt voorkomen dat het brood te vochtig wordt. Bij programma 12 wordt het brood 60 minuten lang gebakken.

Druk op de toets Start/Stop 􏰀 tot een lang geluidssignaal klinkt om het programma voortijdig af te breken. Trek de stekker uit het stopcontact om het apparaat uit te schakelen.

 

 

 

 

SilverCrest bakblik bakvorm SBB850B1 – SBB850C1

 

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73
[mailpoet_form id="1"]

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje