Starwax - Sapoli boenwas vast donkere eik op natuurlijke basis bijenwas

Sapoli boenwas vast donkere eik – SA38135

14,50

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: HOPL03514131103 Categorie: Tags: , ,

laatste stuks

 

  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

Sapoli boenwas vast donkere eik

Ambachtelijke degelijkheid van toen: de basis voor de formules dateert uit de tijd van Napoleon. De kwaliteit van weleer is vandaag nog geperfectioneerd. Deze hoogwaardige, traditionele boenwas is het ideale product voor de verzorging van uw parket, houten meubelen, houtbekleding,…

 

BESCHERMT

Eres SAPOLI VASTE BOENWAS bevat een zeer hoge concentratie aan natuurlijke wassoorten die in het hout dringen en het maximaal beschermen.

 

HERSTELT

Eres SAPOLI VASTE BOENWAS geeft het hout zijn oorspronkelijke uiterlijk en patina terug.

 

Tip: Eres SAPOLI VASTE BOENWAS is verkrijgbaar in kleurloos, natuur, lichte eik, midden-eik en donkere eik.

 

Lees aandachtig het etiket!

 

Milieu-info: Inhoud/verpakking naar een verzamelpunt voor gevaarlijk of speciaal afval brengen, overeenkomstig de lokale regelgeving.

Eres-Sapoli is reeds meer dan 110 jaar synoniem voor kwaliteit in gespecialiseerde Reinigingsmiddelen en Aanmaakproducten.

 

Met de merken Eres en Sapoli bieden wij een gamma oplossingen voor het onderhoud van elk oppervlak, elk toestel in en rond Uw huis alsook voor specifieke reinigingsproblemen voor uw textiel was.

Onze doelstellingen zijn om U te helpen om beter, sneller en efficiënter te reinigen.

 

Sinds 1902 staat Sapoli voor ambachtelijke houtverzorging op het hoogste niveau.  Eres werd dan weer van bij de lancering geprezen als de grote, kwalitatieve vernieuwer op de markt van Onderhouds- en Reinigingsproducten.  Van de eerste échte Badkamer-Reiniger in België over de eerste Reiniger in spray voor vitrokeramische kookplaten in Europa tot een stofwerende functie in Laminaat-Reiniging?  Eres staat tot Uw dienst!

 

Het meest recente voorbeeld is ons concept ‘Cleaning Match

Op vandaag is Eres-Sapoli één van de belangrijkste Belgische producenten en verdelers van kwalitatieve Onderhoudsproducten: van gesofistikeerde Keuken- en Badkamer-Reinigers, over moderne Metaal-Reinigers en leder-Cosmetica tot additieven voor alle textiel-was en Aanmaak-Producten. Eres-Sapoli staat steeds voor topkwaliteit en biedt U meerwaarde!

 

Wij investeren continu in onderzoek en ontwikkeling om onze producten nog meer te perfectioneren: niet enkel de unieke eigenschappen in de formules en verpakkingen zijn primordiaal, maar ook de subtiele verschillen in gebruik maken voor U het verschil!

 

Het resultaat van onze voortdurende investeringen is een gamma gespecialiseerde onderhoudsproducten met de hoogst mogelijke efficiëntie. Probeer Eres en overtuig Uzelf!  Waar andere producten vaak falen, doen wij precies het tegendeel: een aanzienlijk deel van onze producten heeft niet alleen een reinigend, maar vaak ook een voedend en zelfs herstellend en beschermend effect. Ook daarom luidt het advies van Eres-Sapoli:

Vertrouw op Kwaliteit!

 

U vindt de Eres-producten in alle belangrijke verdeelpunten in België en heel wat andere landen: gespecialiseerde doe-het-zelf zaken, drogisterijen en alle supermarkten.

 

Wenst U advies over onderhoud en onze Reinigers?  Aarzel niet ons te contacteren!

 

Sapoli boenwas vast donkere eik – SA38135

 

 

 

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje