QUIGG BROODBAKKUIP - BAKBLIK DUBBEL AS |

QUIGG BROODBAKKUIP – BAKBLIK DUBBEL AS

Niet meer leverbaar (ODH)

Artikelnummer: 20091735 Categorie: Tag:
  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

QUIGG BROODBAKKUIP – BAKBLIK DUBBEL AS

Algemeen Gelieve, voordat U de broodbakautomaat voor de eerste maal gebruikt, de deegbak en de kneedhaak eruit te nemen en de beide onderdelen te reinigen. Als U beide onderdelen afgedroogd heeft eerste de twee kneedha- ken op de aandrijfassen steken. Doe nu de door U gekozen ingredi- ënten in de deegbak. De ingrediënten moeten beslist toegevoegd worden voordat de deegbak in het toestel gezet wordt, om een verontreiniging van de oven en de verwarmingsspiraal erin te ver- mijden. Druk de bak nu zo ver in de oven, totdat hij met een dui- delijk hoorbaar geluid vastklikt. Als het deeg, brood of de marmelade klaar is gebruik dan oven- wanten om eventuele verbranding te voorkomen. Het gebakken brood kunt U uit de bak losmaken door deze onder- steboven te houden en licht te schudden. Indien de kneedhaken nog in het deeg/brood vastzitten, gelieve dan deze met een stomp voorwerp te verwijderen. Denk eraan dat hiervoor geen metalen voorwerp gebruikt mag worden, omdat anders de gevoelige bekle- ding van de kneedhaken en van de bak beschadigd kan worden. Trek altijd de stekker uit het stopcontact, wanneer U het toestel niet gebruiken Gebruiktips Om telkens een perfect brood te krijgen dient U rekening te hou- den met de volgende factoren die de kwaliteit van uw brood kun- nen beïnvloeden. – Alle vloeistoffen moeten op kamertemperatuur zijn. De optimale temperatuur ligt tussen 18°C en 23°C. – In geval dat U in een hogere streek woont (boven 900 m boven de zeespiegel) of over zeer zacht water beschikt, wordt de werking van de gist versterkt en rijst het deeg hoger. Om te voorkomen dat het deeg te veel rijst, vermindert U de gist met ca. 1/4 van de opgegeven hoeveelheid. – Het is volkomen normaal, wanneer in het begin van het bakpro- ces het kijkvenster beslaat. Na enige tijd zal het condenswater door de ventilatiegleuven ontwijken. – Tijdens de werking mogen de ventilatieopeningen van de motor en de stoomuitlaatopening in het deksel van het toestel nooit afgedekt worden. – Als er rook uit de bakruimte komt, houd dan beslist het deksel gesloten en trek de stekker uit het stopcontact. In geen geval rij- zend deeg in het toestel met water blussen ! Rook kan ontstaan, wanneer deeg over de rand van de bakvorm stijgt en de verwar- mingsspiraal raakt. Let daarom op de hoeveelheden opgegeven in de recepten. – Deze broodbakautomaat is geschikt voor het maken van brood met een totaal gewicht van max. 1.250 g. Gelieve nooit meer dan deze hoeveelheid aan ingrediënten, incl. vloeistof, in de deegbak te doen. – Gelieve uitsluitend droge gist te gebruiken voor het maken van uw deeg/brood. Verse gist kan het resultaat negatief beïnvloeden

QUIGG BROODBAKKUIP – BAKBLIK DUBBEL AS

 

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73
[mailpoet_form id="1"]

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje