Mail ons Bel ons Bezoek ons
Verzendkosten €6,50 vanaf 50 euro GRATIS - Nederland €7,95

PRIMO stofzuiger plumeau afstofborstel

7,50

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

SKU: plumeau 35/32 Categorie: Tag:

Beschrijving

PRIMO stofzuiger plumeau afstofborstel

Geschikt voor elk model de borstel past op 35mm buizen en op 32mm buizen

Door middel van bijgeleverd verloop ring

 

– Ovale, draaibare plumo
– 30% paardenhaar / 70% pp haar

Stuur ons een e-mail via info@onderdelenhuis.be Omschrijf in de e-mail naar welk onderdeel u op zoek bent + het typenummer van het apparaat. Soms is een typenummer bij ons niet bekend. In dat geval is het handig als u op het typeplaatje van de machine kijkt wie de leverancier is. Op de één na laatste pagina van de handleiding staat wie de betreffende leverancier is. Twijfelt u? Maak hier een foto van en voeg deze bij u e-mail. Wij kijken het dan voor u na!

Mocht u nog meer vragen hebben, mail dan info@onderdelenhuis.be of bel 011/32.37.73

Stofzuiger onderdelen en accessoires

Naast stofzakken voor alle merken leveren wij ook reserveonderdelen voor vrij elk merk en type stofzuiger. Denk hierbij aan filters, schakelaars, accu’s, motoren en koolborstels. Tevens hebben wij een groot assortiment stofzuiger-accessoires zoals slangen, grepen, vloerborstels en buizen. Alles tegen de scherpste prijs en snelste levering.
Ons aanbod bevat stofzakken, onderdelen en accessoires voor stofzuigers van o.a. Miele, Philips, Electrolux, Nilfisk, AEG, Dyson en Henry.

Kunt u uw onderdeel niet vinden? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste stofzuiger-onderdelen of -accessoires voor uw stofzuiger. Neem contact met ons op en wij helpen u bij uw zoektocht.

PRIMO stofzuiger plumeau afstofborstel


is toegevoegd aan uw winkelwagen.


0