PHILIPS SAECO ONTKALKER 250ML PER 2 - CA670022 |

PHILIPS SAECO ONTKALKER 250ML PER 2 – CA670022

15,00

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: V3263892 Categorie: Tags: , ,
  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

PHILIPS SAECO ONTKALKER 250ML PER 2 – CA670022

Merk: SAECO
Origineel nummer: CA670022
Soort product: ORIGINEEL PRODUCT

Beschrijving

Philips Espresso ontkalker – CA6700/22 8710103818892

Speciale ontkalker voor volautomaten.
Inhoud: 2 x 250 ml
Uitvoering: Orig.De Philips Saeco-ontkalker beschermt uw machine tegen kalkvorming door kraanwater. De ontkalker is zeer effectief, veilig en eenvoudig te gebruiken. Voor effectieve ontkalking dient u om de 2 maanden te ontkalken.

Hoogtepunten Perfecte ontkalking voor een langere levensduur van uw machineDe Philips-ontkalker reinigt alle waterleidingsystemen in uw espressomachine.

Beschermt uw systeem tegen kalkvormingDit apparaat maakt gebruik van water. Kalk is een natuurlijk deel van water. Deze speciale ontkalker beschermt uw apparaat tegen kalkvorming, wat de prestatie en de smaak aantast. Het product is zeer doeltreffend, veilig en eenvoudig te gebruiken.

Door Philips goedgekeurde ontkalkingsoplossingDe exclusieve formule van de Philips-ontkalker voor espressomachines garandeert een grondige ontkalking zonder de kwetsbare onderdelen van uw apparaat te beschadigen.

Koffiesmaak blijft behoudenDoor regelmatig onderhoud zorgt u voor een optimale smaak en aroma van uw Philips- en Saeco-espressomachine.

Zorgt voor de juiste koffietemperatuur voor optimale smaakDe ontkalker verwijdert kalkresten in de watercyclus die warmte opnemen uit de boiler, waardoor uw koffie een lagere temperatuur heeft.

Gebruik alleen Philips-productenGebruik alleen Philips-producten om ervoor te zorgen dat uw apparaat goed werkt en langer meegaat. Philips-producten zijn de enige aanbevolen verbruiksartikelen voor Philips- en Saeco-machines.

SpecificatiesLand van herkomst

Geproduceerd in
  • Duitsland,

Gewicht en afmetingen

Afmetingen van product (b x d x h)
  • 66 x 80 x 169, mm
Productgewicht
  • 0,5, kg
Hoeveelheid
  • Ontkalkingsoplossing, 500 ml,

Technische specificaties

Inclusief
  • 2 flesjes van 250 ml voor 2 ontkalkingscycli,

Senseo zegt: herhalen

Senseo raadt aan om dit totale proces van ontkalken en spoelen daarna nogmaals te herhalen. Dit kunt u natuurlijk doen, maar uit onze ervaring heeft dat weinig zin. Zeker als u netjes elke drie maanden uw Senseo ontkalkt, is eenmaal dit proces doorlopen voldoende. Natuurlijk kan het verstandig zijn om tweemaal uw Senseo te ontkalken als u het niet minimaal elke drie maanden gedaan hebt.

Verschillende Senseo modellen

De verschillende modellen Senseo koffiezetapparaten hebben natuurlijk ook andere functies, zoals bijvoorbeeld een melkreservoir of chocolademelk cups functies. Toch is de speciale Senseo ontkalker geschikt voor alle modellen en is de procedure goeddeels hetzelfde. Toch is het verstandig, als u een speciaal model Senseo koffiezetapparaat hebt, even in de handleiding te controleren of er speciale extra handelingen vereist zijn bij het ontkalken. Mogelijk moeten er onderdelen tijdelijk losgekoppeld worden of zoiets. In essentie is echter bij alle Senseo koffiezetapparaten de procedure om ze te ontkalken identiek aan bovenstaande ontkalk instructies.

Geen azijn!

Sommige mensen vragen ons wel eens of de Senseo ook ontkalkt kan worden met azijn. Dat is niet aan te raden: azijn zal de smaak van uw Senseo koffie langdurig overheersen en het is ook niet geschikt voor de onderdelen van uw Senseo koffiezetapparaat. De speciale Senseo ontkalker, op basis van citroenzuur, is en blijft het enige middel dat we u aanraden te gebruiken als u uw Senseo gaat ontkalken.

Philips Espresso ontkalker – CA6700/22 8710103818892

PHILIPS SAECO ONTKALKER 250ML PER 2 – CA670022

 

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje