Mail ons Bel ons Bezoek ons
Verzendkosten €6,50 vanaf 50 euro GRATIS - Nederland €7,95

PARKSIDE PAS 500 XX FILTER VOOR ASZUIGER

9,95

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

SKU: 130.12 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

PARKSIDE PAS 500 XX FILTER VOOR ASZUIGER

 U gebruikt deze filter in combinatie met de grof filter te gebruiken PARKSIDE GROF FILTER ASZUIGER

Veiligheid  is een belangrijke reden om een asstofzuiger te gebruiken voor het schoonmaken van een pelletkachel, openhaard, houtkachel of barbecue. Normale stofzuigers zijn niet ontwikkeld  voor deze schoonmaakklus. Ze zijn niet geschikt voor het opzuigen van materialen met een verhoogde temperatuur. Een askooltje kan aan de buitenkant wel afgekoeld lijken, binnenin zit vaak nog een verborgen warmte die brand kan veroorzaken. Gehele afkoeling van een kooltje duurt maar liefst 12 tot 24 uur. Met een stofzuiger zou de schoonmaak pas veilig kunnen plaatsvinden na deze tijdsperiode. Een asstofzuiger daarentegen is ontwikkeld voor het opzuigen van materialen met een hogere temperatuur, je kunt daardoor je vuurhaard schoonmaken wanneer het jou uitkomt. De asstofzuigers zijn gemaakt van materialen die brandgevaar uitsluiten zoals een zuigslang  gemaakt van sterk brandvrij aluminium en een vlamwerende metalen opvangbak met een speciale kunststof coating.

 

PARKSIDE PAS 500 XX FILTER VOOR ASZUIGER

buitendiameter: ca 130mm

binnendiameter: ca 105mm

hoogte: ca 125 mm

Stofzuiger onderdelen en accessoires

Naast stofzakken voor alle merken leveren wij ook reserveonderdelen voor vrij elk merk en type stofzuiger. Denk hierbij aan filters, schakelaars, accu’s, motoren en koolborstels. Tevens hebben wij een groot assortiment stofzuiger-accessoires zoals slangen, grepen, vloerborstels en buizen. Alles tegen de scherpste prijs en snelste levering.
Ons aanbod bevat stofzakken, onderdelen en accessoires voor stofzuigers van o.a. Miele, Philips, Electrolux, Nilfisk, AEG, Dyson en Henry.

Kunt u uw onderdeel niet vinden? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste stofzuiger-onderdelen of -accessoires voor uw stofzuiger. Neem contact met ons op en wij helpen u bij uw zoektocht.

Het Onderdelenhuis 011/32.37.73

Extra informatie

Gewicht.120 kg

Andere suggesties…


is toegevoegd aan uw winkelwagen.


0