Numatic LoLine NLL 415 schrobmachine, werkbreedte 40 cm |

Numatic LoLine NLL 415 schrobmachine, werkbreedte 40 cm

995,00

incl. BTW | Leverbaar binnen 5 á 15 werkdagen

Artikelnummer: NLL415 Categorie:
  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

Numatic LoLine NLL 415 schrobmachine, werkbreedte 40 cm

De Numatic LoLine range kenmerkt zich door extreem lage machines die het mogelijk maken om op veel plekken schoon te maken waar andere machines niet bij komen. De machine is licht in gewicht (18 kg), compact op te bergen en zeer vriendelijk in het gebruik. De NLL 415 heeft een toerental van 150 r…

De Numatic LoLine range kenmerkt zich door extreem lage machines die het mogelijk maken om op veel plekken schoon te maken waar andere machines niet bij komen. De machine is licht in gewicht (18 kg), compact op te bergen en zeer vriendelijk in het gebruik. De NLL 415 heeft een toerental van 150 rpm is geschikt voor de meest voorkomende taken als boenen, schrobben en tapijtreinigen. Deze machine wordt geleverd zonder borstel of padhouder

General

Voltage 230 Volt AC 50 Hz
Vermogen borstelmotor 400 Watt
Werkbreedte 400 mm
Borstel diameter 400 mm
Padhouder diameter 360 mm
Toeren per minuut 150 TPM
Actieradius 32 M
Gewicht 18,5 Kg
Geluidsniveau 64-66
Afmetingen (lengte x breedte x hoogte) 1185 x 580 x 450 mm
Kleur Grijs

OPMERKING:
Dit product voldoet aan de norm BS EN 60335 – 2-67

Deze machine is tevens geschikt voor zwaar gebruik, d.w.z. zwaarder dan huishoudelijk gebruik, zoals bijvoorbeeld in hotels, scholen, Verhuurbranche ,ziekenhuizen, fabrieken, winkels en kantoren.
Let erop dat u steeds geschikte chemische producten, schoonmaakmiddelen en andere vloeistoffen gebruikt. Raadpleeg hiervoor uw leverancier.

Deze machine mag niet worden gebruikt door mensen (inclusief kinderen) met beperkte fysieke, sensoriële of mentale capaciteiten, of met een gebrek aan ervaring en kennis.
Tenzij ze de nodige opleiding voor het gebruik van de machine hebben gekregen of onder toezicht staan van iemand die instaat voor hun veiligheid.

Wat WEL en wat NIET te doen:
WEL – zorg ervoor dat de machine alleen door ervaren personen worden uitgepakt/gemonteerd.
WEL – houd de machine schoon.
WEL – houd de borstels in goede staat.
WEL – vervang versleten of beschadigde onderdelen meteen.
WEL – controleer de stroomkabel regelmatig op beschadigingen, zoals scheurtjes of slijtage. Vervang het snoer wanneer het is beschadigd, voordat u de machine opnieuw gaat gebruiken.
WEL – Vervang de stroomkabel uitsluitend door het betreffende en door Numatic goedgekeurde vervangende onderdeel.
WEL – zorg ervoor dat er zich geen obstakels en/of mensen in de werkzone bevinden.
WEL – zorg ervoor dat de werkzone goed verlicht is.
WEL – veeg de zone die u gaat schoonmaken vooraf schoon.

NIET – gebruik geen stoomreiniger of hogedrukspuit om de machine schoon te maken en gebruik de machine nooit in de regen. NIET – onderhoud of reinig de machine niet terwijl de stekker in het stopcontact steekt.
NIET – laat nooit reparaties door onbevoegden uitvoeren. Neem daarvoor steeds contact op met het dichtstbijzijnde servicecentrum. NIET – zorg ervoor dat de kabel nooit strak wordt gespannen en haal de kabel nooit uit het stopcontact door eraan te trekken.

NIET – laat de borstelplaat niet omlaag staan wanneer deze niet in gebruik is.
NIET – verwacht niet dat de machine probleemloos zal werken wanneer deze niet correct wordt onderhouden. NIET – rijd tijdens bedrijf niet met de machine over de stroomkabel.
De machine niet op de borstel, pad of aandrijfschijf laten rusten indien niet in gebruik.

WAARSCHUWING:

Gebruikers dienen goed geïnstrueerd te zijn voordat ze dit soort apparaat bedienen.
Deze machine dient van de stroombron te worden losgekoppeld (haal de stekker uit het stopcontact). Tijdens reiniging, onderhoud of reparatie van de machine, vervangen van onderdelen of het overschakelen naar een andere functie, dient de stroombron uitgeschakeld te zijn.
Deze machine mag niet worden gebruikt voor het opvegen van gevaarlijk stof.

Zorg ervoor dat het snoer niet in contact kan komen met draaiende borstels of pads

Zoals voor alle elektrische apparatuur dient tijdens gebruik steeds de nodige zorgvuldigheid in acht te worden genomen en moet regelmatig periodiek en preventief onderhoud worden uitgevoerd om de veiligheid van de machine te kunnen garanderen. Het niet uitvoeren van het nodige onderhoud of het vervangen van onderdelen door inferieure onderdelen, kan de veiligheid in gevaar brengen. De fabrikant kan hiervoor in geen geval aansprakelijk worden gesteld.

Vermeld bij het bestellen van reserveonderdelen steeds het op het kenplaatje vermelde modelnummer/serienummer. Deze machine is uitsluitend voor gebruik binnen bestemd.
De machine mag niet buiten of in vochtige omgevingen worden gebruikt of opgeborgen.

De machine mag niet worden gebruikt door onervaren of onbevoegde bedieners die niet de nodige opleiding hebben gekregen. Gebruik enkel borstels die bij de machine worden geleverd of borstels die uitdrukkelijk in de gebruikershandleiding staan vermeld. Het gebruik van andere borstels kan de veiligheid in gevaar brengen.
Er is voor deze machine een volledig gamma borstels en accessoires verkrijgbaar.

Gebruik enkel borstels of pads die een goede werking van de machine en een correcte uitvoering van de betreffende taak garanderen. Het is van het grootste belang dat deze machine correct wordt gemonteerd en bediend conform de geldende veiligheidsvoorschriften. Let er bij het gebruiken van deze machine steeds op dat alle nodige voorzorgsmaatregelen worden genomen om de veiligheid van de bediener en mogelijke omstaanders te garanderen.

Numatic LoLine NLL 415 schrobmachine, werkbreedte 40 cm

 

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje