NOVY - MONOBLOCK VERVANG FILTERS SET 2ST - 692060 |

NOVY – MONOBLOCK VERVANG FILTERS SET 2ST – 692060

139,00

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: V3155646 Categorie: Tags: , , , , ,
  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

NOVY – MONOBLOCK VERVANG FILTERS SET 2ST – 692060

Merk: NOVY
Origineel nummer: 692060
Soort product: ORIGINEEL PRODUCT
Barcode: 5414425103157 (EAN )

NOVY                                  D693

 

De dampkap afzuigkap wasemkap met koolstoffilter is makkelijker te installeren zijn dan een dampkap met afvoer naar buiten. De dampkap uitgerust met een koolstoffilter zal de vrijgekomen dampen door een actieve filter leiden, hierdoor wordt de lucht gezuiverd zodat u geen ongewenste geuren heeft. De compacte actieve koolstoffilter heeft een zeer grote werkingsoppervlak. De actieve kool bindt en neutraliseert vetten en geurtjes. De gezuiverde lucht zal vervolgens opnieuw in de keuken worden geblazen. Dat proces heet recirculatie. De luchthoeveelheid zal dan ook steeds hetzelfde blijven daar er geen lucht wordt afgevoerd noch aangevoerd.

Met een koolstoffilter voor de afzuigkap (dampkap / wasemkap) neutraliseert u etensgeuren tijdens het koken en bakken. Als u uw dampkap vaak gebruikt is het raadzaam om het koolstoffilter regelmatig te vervangen. Dit moet ongeveer om de zes maanden gebeuren. Als u vaak frituurt is het filter sneller vervuild. Bij de volgende signalen is het handig om het filter te vervangen: u ruikt kook- en bakgeurtjes sneller dan anders, damp wordt niet of niet efficiënt weggezogen, het filter is gevuld met vuil en is verzadigd. Bestel uw koolstoffilters eenvoudig online in de webshop van Het Onderdelenhuis.

Een sterk vervuild koolstoffilter verminderd de werking van uw wasemkap. De dampen worden dan veel minder goed afgezogen. Het lijkt dan alsof uw dampkap stuk is. Kijk echter eerst altijd de filter na. U kunt deze schoonmaken of als dat niet meer mogelijk is een nieuwe kopen.

Wij bieden koolstoffilters van de volgende merken aan: AEG, Bosch – Siemens, Wpro, Whirlpool, Electrolux en Zanussi.

Met een nieuw koolstoffilter werkt uw dampkap weer als vanouds. Heeft u een vraag over een product in onze webshop? Neem dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen naar info@onderdelenhuis.be. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 011/32.37.73.

 

 

NOVY – MONOBLOCK VERVANG FILTERS SET 2ST – 692060

 

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje