MAGIMIX- MENGKOM COMPLEET KEUKENROBOT 4100 ZONDER DUWER - 19312 | Het Onderdelenhuis.be

MAGIMIX- MENGKOM COMPLEET KEUKENROBOT 4100 ZONDER DUWER – 19312

Niet meer leverbaar (ODH)

Artikelnummer: V3198654 Categorie:

Voor de modellen voor 1996!!

Voor de modellen na 1996 moet u deze referenties bestellen 17308 en 17306

  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

MENGKOM COMPLEET KEUKENROBOT 4100 ZONDER DUWER – 19312

Merk: MAGIMIX
Origineel nummer: 19312
Soort product: ORIGINEEL PRODUCT

 

Magimix mengkom met deksel 4100 kunststof

De transparante mengkom van Magimix is van kunststof en voorzien van een handgreep en deksel. De kom past op de Magimix 4100 foodprocessors. Breid uw keukenmachine uit met een extra kom, of vervang een oude mengkom.

Magimix transparante mengkom

Breid uw foodprocessor uit met deze transparante mengkom van Magimix. Wissel zo meerdere kommen, voor meerdere bewerkingen tegelijkertijd. Tevens geschikt ter vervanging van het oude exemplaar, of als reserveonderdeel. De mengkom is voorzien van een handgreep.

Reinig de mengkom met warm water en afwasmiddel.

Magimix, uitvinder van de multifunctionele foodprocessor, heeft het genoegen u te laten kennismaken met de laatste generatie keukenhulpen. De Magimix foodprocessor is de huishoudelijke versie van machines bestemd voor professioneel gebruik. De apparaten zijn in Frankrijk gemaakt en uitgerust met een krachtige, ultrageruisloze motor van professionele kwaliteit. Uw foodprocessor is gemakkelijk te gebruiken, robuust en doelmatig. U zult hem al snel niet meer willen missen in uw keuken: hij hakt, mixt, mengt, emulgeert, kneedt, klopt, raspt en snippert, onvermoeibaar. Het is een complete keukenhulp die in al uw behoeften voorziet. Basisbereidingen en meer gecompliceerde gerechten zullen geen geheimen meer voor u hebben. In een oogwenk maakt u pannenkoekenbeslag, mayonaise, eigengebakken brood … Licht gebonden courgettesoep, voorjaarssalade met basilicum, tian van mediterrane groenten, gevulde goudbrasem, gehaktschotel met aardappelpure en zacht chocoladegebak zijn enkele van de meer dan 110 gemakkelijk te maken recepten die u uitnodigen uw foodprocessor dagelijks te gebruiken. Wij danken u voor uw keuze van een Magimix product en hopen dat u er veel plezier van zult hebben

Magimix mengkom met deksel 4100 kunststof

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73
[mailpoet_form id="1"]

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje