LIEBHERR - KOOLSTOFFILTER - "FRESH AIR - 9096342 ( 2 stuks ) |

LIEBHERR – KOOLSTOFFILTER – “FRESH AIR – 9096342 ( 2 stuks )

32,60

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: V3228229 Categorie: Tags: ,

u ontvangt 2 stuks

  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

LIEBHERR – KOOLSTOFFILTER – “FRESH AIR – 9096342 ( aantal 2)

Merk: LIEBHERR
Origineel nummer: 9096342
Soort product: ALTERNATIEF
Barcode: 9096342001 (ONB )

 

 

Mousserende wijn

De meeste mousserende wijnen zoals Champagne, Prosecco en Cava serveert u best op 6-8°C. Complexere Champagnes hebben meer smaak en kunnen iets warmer worden geserveerd, bij 8-10°C zijn die smaken en aroma’s beter te herkennen.

Frisse witte wijn

Wijnen zoals Sauvignon Blanc, Verdejo en Grüner Veltliner kan u het beste op 8-10°C serveren. Als u deze wijnen direct uit de koelkast serveert (5°C) zal de geur en smaak veel minder goed aanwezig zijn.

Volle witte wijn

Volle aromatische wijnen als Chardonnay, Pinot Grigio, Viognier en Riesling serveert u op een iets hogere temperatuur van 10-12°C. Op deze temperatuur proeft u minder zuren en komt de smaak van een volle wijn beter tot zijn recht.

Rosé wijn

Serveer rosé wijn op 10-12°C. Bij deze temperatuur komt het fruitige karakter goed tot zijn recht. Als u een rosé te koud serveert proef u minder fruit en meer zuur.

Fruitige rode wijn

Het fruitige karakter van wijnen als Pinot Noir, Beaujolais en Gamay komt bij een serveertemperatuur van 15-16°C goed tot zijn recht.

Robuuste volle wijn

Wijnen als Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah en Sangiovese worden traditioneel op kamertemperatuur gedronken. Alleen is de kamertemperatuur tegenwoordig al snel meer dan 20 graden. Bij dergelijke temperaturen blijft er niets over van de smaak en het aroma van uw wijn. Serveer deze wijnen op een temperatuur van 16-18°C om veel meer te proeven van uw wijn.

Geen wijnklimaatkast?

Hebt u geen wijnklimaatkast en wilt u uw wijnen toch op de juiste serveertemperatuur drinken? U kan wijnen ook kort in de koelkast leggen om ze te koelen, dit kan ook met uw rode wijnen! Houd hiervoor onderstaand schema aan. Let wel, dit zijn richtlijnen. U kan met een speciale wijnthermometer controleren wat de exacte temperatuur is.

6-8°C – ± 4 uur koelen
8-10°C – ± 3 uur koelen
10-12°C – ± 2 uur koelen
15-16°C – ± 1 uur koelen
16-18°C – ± 30 minuten koelen

FRESHAIR KOOLFILTER (2 STUKS)

LIEBHERR – KOOLSTOFFILTER – “FRESH AIR – 9096342 – 9881116

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73
[mailpoet_form id="1"]

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje