Mail ons Bel ons Bezoek ons
Verzendkosten €6,50 vanaf 50 euro GRATIS - Nederland €7,95

IROBOT ROOMBA SÉRIE E EN I – I7+ – CLEAN BASE BAGS WHITE 3PACK – 4626194

22,95

Leverbaar binnen 5 á 15 werkdagen

SKU: 4626194 Categorie:

Beschrijving

IROBOT ROOMBA SÉRIE E EN I – I7+ – CLEAN BASE BAGS WHITE 3PACK – 4626194

 

IROBOTRobotstofzuiger Roomba i7+

De Roomba® i7+-robotstofzuiger met Clean Base™ automatische vuilafvoer tilt gemak naar een hoger niveau: de robot leegt zichzelf automatisch in een gesloten zak met ruimte voor 30 opvangbakken vol vuil, zodat u er wekenlang geen omkijken naar heeft. Het hoogwaardige 3-staps schoonmaaksysteem gebruikt dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen met 10x meer zuigkracht* om verschillende vloeroppervlakken in uw huis schoon te maken.

De i7+-robot leert uw huis kennen, brengt het in kaart en past zich eraan aan met behulp van Imprint™ Smart Mapping-technologie, zodat u de controle houdt over waar en wanneer er schoongemaakt moet worden. En met de iRobot HOME-app regelt u zelfs onderweg hoe, waar en wanneer uw robot moet stofzuigen, voor een schoonmaakplan op maat.

*Vergeleken met het AeroVac™-systeem uit de Roomba® 600-serie.

Roomba laat geen rommel achter

De Roomba® i7-robot met Clean Base™ automatische vuilafvoer leegt zichzelf automatisch, voor een volledige schoonmaak waar u wekenlang geen omkijken naar heeft.

Vuil, maak je borst maar nat

Het krachtige zuigsysteem levert 10x meer zuigkracht* op, voor betere schoonmaakprestaties.

* Vergeleken met het Roomba® 600-serie AeroVac™-systeem.

Kies een kamer – of alle kamers

De Roomba® i7-robotstofzuiger leert uw woning van de woonkamer tot de keuken kennen, zodat u volledige controle heeft over waar en wanneer er moet worden gestofzuigd.

Roomba wordt gestuurd door krachtige intelligentie

iAdapt® 3.0-navigatie met vSLAM®-technologie helpt de Roomba®-robot naadloos en efficiëntdoor uw huis te navigeren. Roomba creëert zichtbare oriëntatiepunten om bij te houden waar hij is geweesten waar hij nog moet schoonmaken.

De twee borstels blijven in contact met de vloer

In plaats van borstelharen die krom trekken en vuil kunnen missen, houden onze dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen nauw contact met verschillende vloeroppervlakken zoals hout en tapijt.

Roomba zuigt op wat u ziet en filtert wat u niet ziet

Het zeer efficiënte filter is vervaardigd van een speciaal materiaal dat 99% van alle schimmels, pollen, huisstofmijten en honden- en kattenallergenen opvangt.

Meer kenmerken

  • De zijborstel voor hoeken en randen staat onder een hoek van 27 graden en is speciaal ontworpen om vuil uit randen en hoeken te vegen, zodat het kan worden opgezogen.
  • Lithium-ionaccu, werkt tot 90 minuten voordat de robot automatisch naar het oplaadstation terugkeert
  • De nieuwe, afwasbare opvangbak kan uitgespoeld worden om stof- en vuilresten te verwijderen.
  • De Dual Mode Virtual Wall® biedt meer controle over waar de robot wel en niet moet schoonmaken. Virtual Wall®-modus beperkt de robot tot die vertrekken die schoongemaakt moeten worden. Hij komt nergens anders. Halo-modus die de robot uit de buurt van voorwerpen houdt die vermeden moeten worden.
  • Afgronddetectie-sensoren die voorkomen dat de robot van trappen of andere verlagingen valt.

 

 

 

IROBOT ROOMBA SÉRIE E EN I – I7+ – CLEAN BASE BAGS WHITE 3PACK – 4626194


is toegevoegd aan uw winkelwagen.


0