SITRAM - GREEP DEKSEL SNELKOKER- SITRAFORZA - 710606 |

SITRAM – GREEP DEKSEL SNELKOKER- SITRAFORZA – 710606

14,25

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: V3174232 Categorie:
  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

SITRAM – GREEP DEKSEL SNELKOKER- SITRAFORZA – 710606

Merk: SITRAM
Origineel nummer: 710606
Soort product: ORIGINEEL PRODUCT

Bereidingstips

In water of met stoom?

Als u met water kookt, worden de voedingsmiddelen met of zonder het mandje in het water ondergedompeld. Bij koken met stoom bevindt de bodem van het mandje zich boven het waterniveau. Lees steeds de aanwijzingen in het receptenboekje van uw snelkoker.

 

Zelf de kooktijd bepalen

Hoewel alle snelkokers volgens hetzelfde principe werken als bij koken onder druk, hebben ze allemaal andere eigenschappen en dus ook andere kooktijden. Bij koken onder druk varieert de temperatuur van 109 ° tot 118 °C. Onthoud dat de kooktijd is afgelopen wanneer het drukventiel begint te fluiten. Bij de Authentique-modellen maakt het ventiel het typische geluid aan het begin van de kookfase. Bij de recentere modellen, die veel stiller zijn, berekent de intelligente timer automatisch de kooktijd …

Niet vergeten het vuur zachter te zetten!

SnelkokerNadat u de snelkoker met de voedingsmiddelen erin hebt gesloten, begint u met het koken op een hoog vuur om de druk te laten verhogen. Nadat het drukventiel in werking is gezet, start het koken onder druk en moet de warmtebron voor de helft lager worden gezet. Zo worden uw voedingsmiddelen niet te gaar, want de aangegeven kooktijd houdt hier rekening mee.

SITRAM – GREEP DEKSEL SNELKOKER- SITRAFORZA – 710606

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73
[mailpoet_form id="1"]

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje