Gladde vloeren borstel , extra soft voor alle suppergladde vloeren

Gladde vloeren borstel , extra soft uni

27,00

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

past op buizen 32mm en 35mm

  • Gratis verzending van € 50,- in België
  • Voordelige verzending naar Nederland
  • Snelle levering of afhalen
  • Altijd persoonlijk advies

Productbeschrijving

Gladde vloeren borstel , extra soft uni

De gladde vloeren borstel is met zijn zachte vezels extra soft. De borstel is geschikt voor heel veel verschillende harde vloeren.Dus ideaal voor polybeton, gietvloeren, alle soorten parket, laminaat, tegels en pvc vloeren. Nooit geen krassen meer ! Met deze super zachte borstel glijdt u over uw vloer zonder lawaai en zonder strepen of krassen.Daardoor levert deze borstel de beste prestaties op alle  gladde vloeren. De vloeren borstel kan 180° draaien om op moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken. De zachte vezels beschermen de kwetsbare vloeren

Kenmerken Parketborstel

  • Zachte vezels als borstelharen – Door gebruik van deze borstelharen maak je houten en kwetsbare vloeren voorzichtig schoon.
  • Maakt ook op lastige plekken gemakkelijk schoon – De borstel kan 180° draaien en heeft een vrij plat profiel waardoor hij gemakkelijk op moeilijke plaatsen onder kasten en meubeles.

Hoe vaak maakt u de vloer schoon

Hoe vaak je de vloer schoonmaakt hangt af van verschillende factoren. Dus het hangt af van de intensiteit van het gebruik, huisdieren en uw persoonlijke voorkeur.We raden aan een gladde vloer een keer schoon te maken met een flipper stofwisser of een stofzuiger. Hiermee wordt het stof en vuil zoals kruimels eenvoudig verwijderd.

Met een microvezel dweil in combinatie met de juiste zeep voor uw vloer behaald u het beste resultaat. Doe eerst stofzuigen zodat stof en losliggend vuil weg is. Gebruik bij het dweilen ook niet te veel water en zeker niet teveel product Kies vooral het juiste schoonmaak product voor uw gladde vloer.Het onderdelenhuis in Diepenbeek heeft een groot gamma aan Berdy schoonmaak producten voor vloeren en veel meer.Is de oppervlakte te groot of de vervuiling te grondig, dan kan je opteren voor een schrobzuigmachine. Deze heeft een tienmaal hogere borsteldruk dan bij handmatige reiniging, maar beschadigt je gietvloer niet.

Gladde vloeren borstel , extra soft uni

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Heeft u vragen?

U kan ons vandaag bereiken van 10 - 12 uur en 13 - 18 uur +32 (0)475 27 05 38
Of stuur ons een Whatsapp-bericht:

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje