Mail ons Bel ons Bezoek ons
Verzendkosten €6,50 vanaf 50 euro GRATIS - Nederland €7,95

Flipper Microvezelmop 60 cm

9,00

Deze Flipper Microvezelmop 60 cm maakt effectief schoon en zorgt ervoor dat alle stof en bacteriën op een zorgeloze manier verwijderd worden.

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Beschrijving

Deze Flipper Microvezelmop 60 cm maakt effectief schoon en zorgt ervoor dat alle stof en bacteriën op een zorgeloze manier verwijderd worden. De mop is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vloeren, parket, linoleum, enz. Ook de badkamer, keuken en ook ramen kunnen grondig gereinigd worden met deze multifunctionele Flipper Microvezelmop 60 cm.

De mop kan zowel droog als vochtig worden gebruikt en is een ideale aanvulling voor de Flipper stofwisser van 60 cm.

Eigenschappen Flipper Microvezelmop 60 cm

  • Microvezelmop van uitstekende kwaliteit
  • Geschikt voor alle oppervlakken
  • Droog en vochtig gebruik
  • Wasbaar max. 90 graden
  • Afmeting 60 cm

Flipper Microvezelmop doeken zijn niet voor niets populair in de schoonmaak. Ze geven altijd het beste resultaat, zonder dat er heftige schoonmaakmiddelen voor aan de pas moeten komen. U krijgt altijd de mooiste vloeren als u de Flipper Microvezelmop gebruikt. Het kan voorkomen dat u last heeft van strepen op de vloer na het dweilen. Een Flipper Microvezelmop 60 cm biedt de perfecte oplossing voor dit probleem. De mop neemt vuil en vocht heel goed op en en is te gebruiken op alle soorten vloeren. Een microvezel vloermop is prima uit te wassen, zodat u elke keer een schone mop klaar heeft liggen voor gebruik.

Extra informatie

Gewicht0.82 kg


is toegevoegd aan uw winkelwagen.


0