MAGIMIX- DUWER DEKSEL MENGKOM COMPACT - 17221 | Het Onderdelenhuis.be

MAGIMIX- DUWER DEKSEL MENGKOM COMPACT – 17221

13,65

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: V3201752 Categorie:
  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

DUWER DEKSEL MENGKOM COMPACT – 17221

Merk: MAGIMIX
Origineel nummer: 17221

 

Magimix duwer diverse modellen kunststof

 

De Magimix duwer is vervaardigd van transparante kunststof en geschikt voor modellen 2100, 3000, 3100, 3200, 4000, 4100, 4200, 5000, 5100 en 5200 van Magimix. Gebruik het onderdeel ter vervanging of als reserve in de deksel van uw Magimix keukenmachine. De duwer kan tevens als maatbeker gebruikt worden. De duwer past ook in de schacht van de brede Magimix XL duwer, maar is iets minder hoog dan de duwer die hier eigenlijk in hoort.

Met de Magimix duwer kunt u ingrediënten door de schacht van de deksel van uw foodprocessor duwen. De duwer is vervaardigd van transparant kunststof.

Reinig de Magimix duwer met warm water en afwasmiddel.

Magimix duwer diverse modellen kunststof

Magimix, uitvinder van de multifunctionele foodprocessor, heeft het genoegen u te laten kennismaken met de laatste generatie keukenhulpen. De Magimix foodprocessor is de huishoudelijke versie van machines bestemd voor professioneel gebruik. De apparaten zijn in Frankrijk gemaakt en uitgerust met een krachtige, ultrageruisloze motor van professionele kwaliteit. Uw foodprocessor is gemakkelijk te gebruiken, robuust en doelmatig. U zult hem al snel niet meer willen missen in uw keuken: hij hakt, mixt, mengt, emulgeert, kneedt, klopt, raspt en snippert, onvermoeibaar. Het is een complete keukenhulp die in al uw behoeften voorziet. Basisbereidingen en meer gecompliceerde gerechten zullen geen geheimen meer voor u hebben. In een oogwenk maakt u pannenkoekenbeslag, mayonaise, eigengebakken brood … Licht gebonden courgettesoep, voorjaarssalade met basilicum, tian van mediterrane groenten, gevulde goudbrasem, gehaktschotel met aardappelpure en zacht chocoladegebak zijn enkele van de meer dan 110 gemakkelijk te maken recepten die u uitnodigen uw foodprocessor dagelijks te gebruiken. Wij danken u voor uw keuze van een Magimix product en hopen dat u er veel plezier van zult hebben.
Service en contact: +32(0) 11 32 37 73
[mailpoet_form id="1"]

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje