Mail ons Bel ons Bezoek ons
Bestellingen thuis geleverd vanaf €4,99 vanaf 50 euro GRATIS - Nederland €7,95

Dust Daddy universele opzet brush voor stofzuigers

15,00

Dust Daddy universele opzet brush voor stofzuigers

De dunne flexibele buisjes zorgen ervoor dat je makkelijk kleine stofdeeltjes kan verwijderen.Ook is de Dust Daddy op moeilijk te bereiken plaatsen een gemak om mee te werken. De Dust Daddy is zo gemaakt dat je bijvoorbeeld in een lade, gereedschapskist, verzameldoosjes makkelijk kunt stofzuigen zonder dat je andere kleine dingen opzuigt

Uitverkocht

Beschrijving

Dust Daddy universele opzet brush voor stofzuigers

De dunne flexibele buisjes zorgen ervoor dat je makkelijk kleine stofdeeltjes kan verwijderen.

Ook is de Dust Daddy op moeilijk te bereiken plaatsen een gemak om mee te werken.

De Dust Daddy is zo gemaakt dat je bijvoorbeeld in een lade, gereedschapskist, verzameldoosjes makkelijk kunt stofzuigen zonder dat je andere kleine dingen opzuigt

Past op ieder stofzuigerslang met een diameter van 32mm. of 35mm.


 

Dust Daddy universele opzet brush voor stofzuigers

Stofzuiger onderdelen en accessoires

Naast stofzakken voor alle merken leveren wij ook reserveonderdelen voor vrij elk merk en type stofzuiger. Denk hierbij aan filters, schakelaars, accu’s, motoren en koolborstels. Tevens hebben wij een groot assortiment stofzuiger-accessoires zoals slangen, grepen, vloerborstels en buizen. Alles tegen de scherpste prijs en snelste levering.
Ons aanbod bevat stofzakken, onderdelen en accessoires voor stofzuigers van o.a. Miele, Philips, Electrolux, Nilfisk, AEG, Dyson en Henry.

Kunt u uw onderdeel niet vinden? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste stofzuiger-onderdelen of -accessoires voor uw stofzuiger. Neem contact met ons op en wij helpen u bij uw zoektocht.

Extra informatie

Gewicht0.2 kg


is toegevoegd aan uw winkelwagen.


0