Mail ons Bel ons Bezoek ons
Verzendkosten €6,50 vanaf 50 euro GRATIS - Nederland €7,95

Duc dampkap ontvetter

7,95

5412976096409

Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Beschrijving

Duc dampkap ontvetter

Maak de dampkap geregeld schoon

De dampkap schoonmaken kan een heel werkje zijn ,wacht daarom niet te lang met het schoonmaken van uw dampkap. Met Duc dampkap ontvetter krijgt u uw dampkap weer helemaal proper.Hoe vaker je ze schoonmaakt, hoe makkelijker het wordt.

 

Enkele tips:

  • Gebruik Duc reiniger  om de dampkap te reinigen.
  • Spuit het  rooster in met Duc reiniger en laat het rooster weken in warm water, na 20 minuten kan u de metalen filter uitspoelen onder de warme kraan.
  • Verwijder overtollig vet met een stukje keukenrol of met een nat microvezeldoekje.

Behandel de dampkap preventief

Verder kan je na elke kookbeurt de dampkap best even afnemen met een doek en een sopje. Zo voorkom je dat het vet aandikt en moeilijker te verwijderen is. Je kan beter elke dag 10 seconden met het onderhoud van de afzuigkap bezig zijn, dan een keer per jaar een hele dag ermee te moeten vullen.

 

Verdrijf vieze kookluchtjes

Bespeur je etensgeuren in de keuken, ondanks het feit dat je de afzuigkap hebt aangezet? Plaats dan een pot met water en azijn op het fornuis. Breng het water aan de kook en laat het een tijdje koken. De etensluchtjes zullen dan snel verdwijnen.

 

 De metalen filter van u dampkap vervangen

Een metalen filter van u dampkap dient om de 7 a 9 jaren vervangen te worden Na enkele jaren Merkt u dat die niet meer naar goed werk, zelfs niet als u het filter juist heeft schoongemaakt. Bovendien bestaat het risico op brand bij gebruik van een erg vuile filter.

 

Duc dampkap ontvetter


is toegevoegd aan uw winkelwagen.


0