MAGIMIX- DUBBELE AANSLUITING POMP -NESPRESSO PIXIE - 505718

MAGIMIX- DUBBELE AANSLUITING POMP -NESPRESSO PIXIE – 505718

14,10

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Onderdeel aangepast door Fabrikant zonder zwarte knop van boven

Past zeker !!

  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

MAGIMIX- DUBBELE AANSLUITING POMP -NESPRESSO PIXIE – 505718

Merk: MAGIMIX
Origineel nummer: 505718
Soort product: ORIGINEEL PRODUCT

Duurzaamheidsvisie van Nespresso
Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom zijn zij in 2003 het AAA Sustainable Quality Programma gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen meer dan 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen.
Daarnaast speelt behoud van het milieu ook een hoofdrol in het AAA-programma. Nespresso compenseert bijvoorbeeld haar CO2-voetafdruk door extra bomen te planten.

Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door uw gebruikte capsules in te leveren bij één van de inleverpunten. Voor meer informatie ga naar www.nespresso.com.

Detectie leeg waterreservoir
Rode achtergrondverlichting licht op aan de zijkanten van de machine wanneer het waterreservoir bijgevuld moet worden. Dankzij de functie voor automatische uitschakeling, wordt de machine 9 minuten na het laatste gebruik uitgeschakeld. Zo bespaart u energie.

Uitzonderlijke koffie
Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van het plukken van de koffiebessen tot de koffie die u drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met 14 verschillende koffiecapsules. Probeer welke koffie het beste bij u past.

MAGIMIX- DUBBELE AANSLUITING POMP -NESPRESSO PIXIE – 505718

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73
[mailpoet_form id="1"]

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje