DOMO - MIXERSTAAF DO9021M - DO9021M1 | Domo elctro onderdelen

DOMO – MIXERSTAAF DO9021M – DO9021M1

18,50

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: V0051715 Categorie: Tags: , , ,

 

  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

DOMO – MIXERSTAAF DO9021M – DO9021M1

Merk: DOMO
Origineel nummer: DO9021M1
Soort product: ORIGINEEL PRODUCT

DOMO – MIXERSTAAF DO9021M – DO9021M1

 

Uw staafmixer is perfect geschikt voor het maken van sauzen, dipsausen, soepen, mayonaise, milkshakes en babyvoedsel (zie boven). 1. Zet de soepstaaf op de motoreenheid tot die vastklikt. 2. Om de soepstaaf te verwijderen drukt u aan beide zijden op de knopjes om te ontgrendelen. Grijp niet in het mes! 3. Plaats de staafmixer in een kom of maatbeker met ingrediënten en zet de de mixer aan. Opgelet!  Opgelet! Gebruik de staafmixer niet in een lege kom of maatbeker. 4. Plaats de mixer steeds verticaal in de kom of maatbeker met ingrediënten (niet schuinhouden

DOMO DO9021 Mixvoet met verwisselbare messen – DO9021M-MV

Krachtige motor van 800 W Geluidsarm Met variabele snelheidscontrole en turboknop Blauwe led-indicatie. Inclusief maatbeker, roestvrijstalen garde, soepstaaf met vast mes, soepstaaf met 4 verwisselbare mesjes (maler, menger, klopper, hakmes) Ergonomische safe grip afwerking

DOMO – MIXERSTAAF DO9021M – DO9021M1

 

DOMO is het elektromerk van familiebedrijf  Het verhaal van DOMO start in 1986 als invoerder van verschillende merken van huishoud elektro.  Al vele jaren legt de firma zich volledig toe op het eigen elektromerk DOMO. De leiding van het bedrijf is in handen van Wim De Voeght.

In 30 jaar tijd is DOMO uitgegroeid tot het grootste Belgische merk in klein huishoudelektro. Het assortiment bestaat uit meer dan 300 toestellen in verschillende categorieë. keuken, koffie en ontbijt, koelen en vriezen, huishouden, personal care en seizoenen. Gebruiksvriendelijkheid, mooi design en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs zijn kenmerken van elk Domo toestel.

Innovatie staat centraal bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Trends in de markt opvolgen of voor zijn, is de sleutel tot succes. De laatste jaren lanceerde DOMO talrijke innoverende producten en bracht ze als eerste op de Belgische markt. Denk maar aan de My Blender, een toestel om sapjes en smoothies te persen, rechtstreeks in de drinkbeker die je kan meenemen naar het werk of de fitness. Of de My Vegetable, de eerste elektrische spiraalsnijder die groenten moeiteloos omtovert in cappellini, spaghetti of tagliatelli.

DOMO wordt ook verdeeld in het buitenland. Zo heeft DOMO eigen vestigingen in Frankrijk en Tsjechië. Maar daarnaast is het bedrijf ook via distributeurs vertegenwoordigd in Nederland, Duitsland, Spanje, Zwitserland en Oostenrijk.

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje