DOMO - ANTI-KALK CASSETTE DO7109S - DO7109SAC / dp |
Aanbieding! U bespaart € 1,00

DOMO – ANTI-KALK CASSETTE DO7109S – DO7109SAC / dp

15,95 U bespaart € 1,00

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: V3320797 Categorie: Tags: , , , , , ,
 • Voordelige verzending
 • Snelle levering 
 • Gratis Afhalen
 • Altijd persoonlijk advies
 • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

DOMO – ANTI-KALK CASSETTE DO7109S – DO7109SAC

Merk: DOMO
Origineel nummer: DO7109SAC
Soort product: ORIGINEEL PRODUCT
Barcode: DO7109SAC (ONB )

DOMO – Anti-kalk cassette DO7109S – DO7109S-AC

 

 

Deze stoomgenerator biedt 2 opties: droog strijken of met stoom strijken. Volg hiervoor onderstaande instructies. Lees ook goed de strijktips onderaan deze rubriek alvorens het toestel te gebruiken.

DROOG STRIJKEN

 1. Zet het strijkijzer op de thermische isolatiekussentjes.
 2. Steek de stekker in het stopcontact en druk op de aan-uitknop. Hetindicatielampje van de aan-uitknop zal beginnen knipperen.
 3. Draai de temperatuurschijf op de gewenste stand, afhankelijk van desoort stof die gestreken moet worden. Het temperatuurlampje zalbeginnen knipperen en het strijkijzer zal beginnen opwarmen.
 4. Wanneer het temperatuurlampje blijft branden, is de geselecteerdetemperatuur bereikt. Je kan nu beginnen met strijken.

Opgelet: raak de hete strijkzool nooit aan!

MET STOOM STRIJKEN

Opgelet: steek de stekker nog niet in het stopcontact.

 1. Vul het waterreservoir met water, let op dat je het maximumniveau (2 l) niet overschrijdt. Gebruikalleen leidingwater of 50% leidingwater en 50% gedemineraliseerd water in geval van hard water.
 2. Klik de vulopening weer dicht.
 3. Steek de stekker in het stopcontact, druk op de aan-uitknop. Draaide temperatuurschijf op de gewenste temperatuur, afhankelijk vande soort stof. Het temperatuurlampje en het indicatielampje van de aan-uitknop zullen beginnen knipperen.
 4. Het water in het waterreservoir zal beginnen opwarmen. Als het temperatuurlampje blijft branden, heeft het toestel de juiste temperatuur bereikt. Als het indicatielampje van de aan-uitknop blijft branden, kan je strijken met stoom.
 5. Om te strijken met stoom, druk je op de stoomknop aan de binnenkant van het handvat van het strijkijzer. Er zal een continue stoom uit de zool gespoten worden. Wanneer je de knop loslaat, strijk je weer droog, zonder stoom.
 6. Voor hardnekkige plooien kan je ook een stoomstoot gebruiken. Druk 2 maal, kort na elkaar, de stoomknop in. Je moet minstens 15 seconden wachten voor je de stoomstoot een 2e keer kan gebruiken. Let op: hiervoor moet de stoomhoeveelheid op middel of hoog staan.
  OPGELET:

  • ·  Raak de hete strijkzool nooit aan!
  • ·  Richt de stoom nooit op mensen!
 7. Druk op de ECO-knop om te strijken met een lager stoomniveau. Hetindicatielampje van deze knop gaat branden om aan te geven dat deze functie ingebruik is.
 8. Druk na het strijken op de aan-uitknop en het toestel zal uitschakelen. Alle indicatielampjes gaan nuuit. Trek de stekker uit het stopcontact. Laat het toestel volledig afkoelen. Als je de stoomknop ofde knoppen op het controlepaneel gedurende 10 minuten niet gebruikt, zullen de indicatielampjes knipperen. Als je in die tijd terug op een knop duwt, blijft het strijkijzer op temperatuur. Als je na 30 minuten niet op een knop hebt geduwd, zal het toestel automatisch uitschakelen. Dit is een beveiliging voor als je het strijkijzer vergeet uit te schakelen.

 

 

DOMO – Anti-kalk cassette DO7109S – DO7109S-AC

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje