Disan Filter ZSA 45/2, ZSA 45/3, ...originele filters voor centrale stofzuigers

Disan Filter ZSA 45/2, ZSA 45/3, …

96,00

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

Disan Filter ZSA 45/2, ZSA 45/3, …

In de stofzuiger houdt de Disan filter ZSA de vuile deeltjes uit de opgezogen lucht tegen. Zo wordt de motor beschermd tegen stof en blaast de centrale stofzuiger weer schone lucht uit. Het tijdig vervangen van de filters en het onderhouden hiervan is van belang voor de levensduur en prestaties van uw stofzuiger, maar ook voor uw persoonlijke gezondheid.

patroonfilter uitwasbaar

Als je vergeet het stofzuigerfilter te vervangen, zul je zien dat je niet meer aan het stofzuigen bent. Stofzuigers met vuile filters verbruiken ook meer energie: dit is slecht voor het milieu en de portemonnee! Om te voorkomen dat het filter in een te korte tijd wordt vervangen, kunt u de Disan Filter ZSA het beste regelmatig reinigen geen ! Bouwmaterialen stofzuigen met een centrale stofzuiger is ook geen goed idee. Het filter is ook verstopt: het stof is te fijn en te scherp

Met stofzuigzak 

Ook de stofzuigerzak is af en toe aan vervanging toe. Je kunt dit het beste doen als de stofzuigerzak niet helemaal vol zit. Wanneer je door blijft zuigen als de zak vol zit, loop je het risico dat de motor van de centrale stofzuiger oververhit raakt. Dit kost energie en op den duur kan je centrale stofzuiger in veiligheid vallen. Bij een zakloze centrale stofzuiger is het verstandig om regelmatig het reservoir te legen. Dit kan direct in de prullenbak. Wij raden wel aan om dit voor het stofzuigen te doen, zodat je de schone vloer niet per ongeluk vies maakt. Filter is geschikt voor volgende modellen:

Disan FilterZSA 45/2, ZSA 45/3, …

Cadridge Filter in Polyester.

Deze Filter is geschik voor Volgende modellen.

ZSA 45/2,

ZSA 45/3

Sanclean Euro Top,

….

 

Hoogte: 460mm

doorsnede: 225mm

Opening: 125mm

 

Disan FilterZSA 45/2, ZSA 45/3, …

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje