Combi borstel voor stofzuiger 2 standen 25 cm 32mm.

Combi borstel voor stofzuiger 2 standen 25 cm 32mm.

20,00

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: 30132902327 Categorieën: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

Combi borstel voor stofzuiger 2 standen 25 cm 32mm.

Indien u de Combizuigvoet met wiel 32mm moeilijk los krijgt uit de stofzuigerbuis kunt u deze onder de warme kraan houden. Vervolgens maakt u een draaiende beweging. U zult merken dat de stofzuigermond nu eenvoudiger los komt van de buis.

De gewone zuigvoet is een gecombineerde zuigvoet die geschikt is voor tapijten en harde vloeren zoals laminaat, parket en vinyl. U kunt bij de zuigvoet de borstels in- en uitklappen. Wanneer de borstels zijn ingeklapt is de zuigvoet geschikt voor tapijten en met de borstels uitgeklapt is hij geschikt voor alle gladde vloeroppervlakten. De rode stripjes zorgen ervoor dat haren en pluizen die op het tapijt zitten makkelijker mee opgezogen worden.

Combiborstel

Met de combiborstel reinig je zowel tapijt als gladde vloeren zonder van mondstuk te wisselen. De borstel heeft 2 standen. In uitgeklapte stand, met de borstelharen naar buiten, stofzuig je gladde vloeren zoals laminaat, tegels of zeil. Er stroomt lucht door deze borstelharen, hierdoor zuigt het mondstuk niet vacuüm aan je vloer. Ook krassen deze borstelharen niet op je vloer.

De tweede stand van de stofzuigerborstel gebruik je voor het stofzuigen van tapijt, losse matten. De borstelharen klap je nu naar binnen, door de knop op de borstel in te drukken. De borstelharen raken zo niet verstrikt in het tapijt en je stofzuigt gemakkelijker verder.

Ook intersant :

Kierenzuigmond – spleetzuiger

 

https://www.onderdelenhuis.be/winkel/kierenzuiger/

Met deze kleine zuigmond maak je smalle plaatsen proper, waar je met de andere hulpstukken niet goed geraakt. Denk aan kleine hoeken, plinten of  je verwarming. De zuigracht is hoger door het smalle uitgang van de mondstuk. Hierdoor is de kierenzuigmond handig om kruimels en stofnesten mee op te zuigen.

Meubelzuigmond

https://www.onderdelenhuis.be/winkel/kleine-zuigvoet-met-fluostrips/

Is een borstel speciaal gemaakt om zetels stof- en vuilvrij te maken. Dankzij de kleine rode strips verwijder hij haren en stof snel en krast de zuigmond niet op je zetels. Je gebruikt hem om je bank, salontafel of vensterbanken krasvrij mee schoon te zuigen.

Turboborstel

https://www.onderdelenhuis.be/winkel/mini-turbo-16cm/

Met de turboborstel zuigt u honden en kattenhaar  en stof uit je tapijt. Door de draaiende borstel reinig je je tapijt dieper en sneller. Bij het gebruik van deze borstel maakt je stofzuiger meer lawaai, omdat hij extra energie gebruikt om de borstel te laten draaien. Verwijder na elk gebruik de haren en stof van de borstels. Zo houd je de zuigracht het hoogst en voorkom je dat het opzetstuk verstopt raakt.

Parketborstel

https://www.onderdelenhuis.be/winkel/parketzuigmond-paardenhaar-pvc-wielen-werkbreedte-30cm/

Parket is een kwetsbaar type vloer, waar u makkelijk krassen op kan maakt. Een parketborstel met paardenhaar die zacht zijn is gemaakt om deze kwetsbare vloeren krasvrij te stofzuigen. Een parketborstel heeft stevigere en langere haren dan de combiborstel. Ook zitten er wieltjes in dit opzetstuk, hierdoor raakt de plastic bovenkant de vloer niet en voorkom je krassen.

Combi borstel 2 standen 25 cm

 

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje

Analytics by Conversios