BEKO ANTI-KALKFILTER STOOMGENERATOR - 9178007791
Aanbieding! U bespaart € 3,50

BEKO ANTI-KALKFILTER STOOMGENERATOR – 9178007791 -9178008580 DP

19,00 U bespaart € 3,50

incl. BTW | Leverbaar binnen 1 tot 2 werkdagen

Artikelnummer: V0059670 Categorie: Tags: , ,
 • Voordelige verzending
 • Snelle levering 
 • Gratis Afhalen
 • Altijd persoonlijk advies
 • 7/7 Bereikbaar

Productbeschrijving

BEKO ANTI-KALKFILTER STOOMGENERATOR – 9178007791 , 9178008580

Merk: BEKO
Origineel nummer: 9178007791
Soort product: ORIGINEEL PRODUCT

Strijkbout onderdelen en accessoires, zoals anti-kalk filters -Antikalkstaaf, strijkboutonderdelen, onderhoud en reiniging, reservoirs, strijkplankovertrek, vuldop stoomgenerator koopt u bij Het Onderdelenhuis. Het adres voor strijkbout onderdelen en wisselstukken van de belangrijkste merken zoals Castor, Delonghi, SEB, Domo, Domena, Philips, Rowenta en meer!

7 tips voor het strijken van uw kleding:

 1. Schud de kleren uit

Het drogen van de was is het begin van minder en sneller strijken. Schud de kleren daarom goed uit en strijk ze al een beetje glad met je handen voor je ze ophangt.

 1. Sorteer je wasgoed

Stapel je strijkgoed efficiënt in de wasmand. Strijkgoed dat hoge temperaturen kan verdragen, leg je best onderaan. Gevoelige stoffen komen uiteraard bovenaan. Zo kan je ijzer tijdens het strijken langzaam opwarmen en beschadig je de kledij niet.

 1. Werk van klein naar groot

Uiteraard wil je voorkomen dat gestreken stukken opnieuw kreuken. Strijk daarom eerste de kleinste vlakken van een kledingstuk en als laatste de grote vlakken. Dat betekent dus dat je begint bij de kraag, dan de mouwen, ga verder met de knopenrij enzovoort.

 1. Gebruik gedemineraliseerd water

Als de was een beetje vochting is krijg je het beste én snelste resultaat. Werk daarom met een stoomstrijkijzer en gebruik gedemineraliseerd water. Het is niet alleen goedkoop(ongeveer een euro voor vijf liter) maar ook veel beter voor je strijkijzer. Als je gewoon kraanwater gebruikt, kunnen de stoomgaatjes van je ijzer verstoppen.

 1. Bevochtig de ruimte

Maak sterk gekreukte of moeilijk te strijken kledingstukken een beetje vochtig. Dit doe je heel simpel door ze op te hangen in de badkamer terwijl je een hete douche of bad neemt. Door de stoom gaan de plooien er vanzelf weer uit.

 1. Ontkalk je toestel regelmatig

Sommige strijkijzers hebben een ingebouwde functie om te ontkalken, maar je kunt het ook zelf doen. Vul je toestel met gelijke delen water en azijn en laat het een paar minuten rechtopstaand stomen op de hoogste stand.

 1. Versleten strijk onderdelen

Een strijkijzer wordt in elk huishouden regelmatig tot vaak gebruikt om de kleren weer perfect in de plooi te krijgen. Toestellen die regelmatig gebruikt worden, verslijten ook sneller of kunnen stuk gaan. Koop uw nieuwe strijk reservoir of andere strijk onderdelen bij Het Onderdelenhuis. Makkelijk nieuwe strijkijzer onderdelen voor een eerlijke prijs. In onze webshop vindt u onderdelen van de belangrijkste merken zoals Castor, Delonghi, SEB, Domo, Domena, Philips, Rowenta en nog veel meer.

Wij leveren uw nieuwe strijkbout onderdelen snel aan huis. Kunt u de geschikte strijkijzer onderdelen niet vinden? Twijfel dan niet om ons een e-mail te sturen naar info@onderdelenhuis.be  of bel ons op 011/32.37.73

 

 

BEKO ANTI-KALKFILTER STOOMGENERATOR – 9178007791 -9178008580

Service en contact: +32(0) 11 32 37 73

Zoeken

Het artikel is toegevoegd aan uw mandje

Analytics by Conversios