De stofzuigerslang van Retraflex verdwijnt in de muur. U hebt alleen een stofzuigerunit en stofcontacten nodig op de plaatsen waar u het vaakst stofzuigt. Voorkom gesleep met een zware, onhandige stofzuiger en schaf een centraal stofzuigersysteem aan. Bij Het Onderdelenhuis bestelt u in de webshop eenvoudig een Retraflex installatiekit, slang met slangbeschermer, stofzuigerslang, bedieningspaneeltje en andere accessoires.

Een stofzuigerslang van Retraflex bergt zichzelf op, is overal binnen bereik en altijd klaar voor gebruik. De slang verdwijnt net zo makkelijk in de muur, als dat u er hem uithaalt. Een centraal stofzuigersysteem is bij nieuwbouw en renovatie van uw woning en bedrijfspand toe te passen. Breng op de plaatsen waar u een stofzuiger het vaakst nodig hebt, bijvoorbeeld de woonkamer, keuken of slaapkamer, stofcontacten aan. Gaat u stofzuigen? Trek de slang zover uit de muur als nodig en laat ‘m weer in de muur verdwijnen als u klaar bent met schoonmaken: super easy!Is mijn huis geschikt voor een Retraflex systeem?

Voordat u een centraal stofzuigersysteem aanschaft moet eerst een ontwerp gemaakt worden. Alleen zo is een goede werking gegarandeerd. De slanglengte moet worden afgestemd op het vloeroppervlak. De slangen zijn beschikbaar vanaf 9, 12, 15 en 18 meter. Een Retraflex stofzuigerslang bestelt u eenvoudig in de webshop van Het Onderdelenhuis. Daar bestelt u ook andere onderdelen en accessoires, zoals een Retraflex installatiekit, slang met slangbeschermer, stofzuigerslang en bedieningspaneeltje.

Waarom kiezen voor een Retraflex stofzuiger?

  • Eenvoudig: een plek om de stofzuigerslang op te bergen is niet nodig. Na gebruik verdwijnt de slang in de muur.
  • Efficiënt: een slang achter elk stofcontact. Uw centrale stofzuigersysteem is altijd klaar voor gebruik.
  • Snel en makkelijk: gebruik uw centraal stofzuigersysteem óók voor kleine klusjes. U hoeft niet te slepen met slangen. Trek de slang zover uit de muur als nodig en laat ‘m weer in de muur verdwijnen als u klaar bent met schoonmaken.

Ook voor onderhoud en herstelling van een Retraflex stofzuiger bent u bij ons aan het juiste adres. Als u wenst dat één van onze techniekers bij u langskomt, kiest u uw provincie en betaalt u de voorrijkosten en het eerste half uur werk.

Een Oprolbare Slang van Retraflex: optimaal comfort | Bestel Online