De zomer is aangebroken en voor veel huishoudens betekent dat tijd voor de grote schoonmaak. Vakanties en vrije dagen bieden de mogelijkheid om uw huis, garage en de tuin eens goed op te ruimen. Spullen die niet meer gebruikt worden kunt u verkopen of u brengt ze naar de stort. Daarnaast is het een goed plan om het gehele huis eens grondig te kuisen.

Graag brengen wij u de top 6 poetsgerief voor de zomerschoonmaak onder aandacht. Let wel dat deze producten niet alleen voor de zomerschoonmaak, maar ook voor de voorjaars-, herfst-, winter- en wekelijkse schoonmaak geschikt zijn.

Top 6 poetsgerief

 1. Plooibare vlakmopsystemen voor de vloeren
  Bij vlakmopsystemen moet u denken aan microvezel doeken, klaphouders en vloerwissels voor het schoonmaken van tegelvloeren, novilon-vloeren en houten vloeren. De microvezel doeken kunt u zowel nat als droog gebruiken.
 2. Venster reiniging en raamwissers
  Schone vensters en ramen bepalen het aanzicht van uw woning en zorgen ervoor dat het zomerse zonlicht heerlijk naar binnen kan schijnen. Met een goede raamwisser, eventueel in combinatie met een microvezel vacht, wordt uw venster streeploos schoon. Maak gebruik van krachtige reinigingsproducten, dit zorgt voor een beter resultaat.
 3. Schoonmaak van de keuken
  Een schone keuken geeft een fijn en huiselijk gevoel, maak daarom regelmatig uw keuken goed schoon. Vergeet hierbij vooral uw dampkap niet, deze moet regelmatig worden ontvet en voorzien van een nieuw schoon filter. Ook de afvoer verdient uw aandacht, zorg ervoor dat deze niet verstopt!
 4. Bezems en stelen voor het betere veegwerk
  Hoe vaak komt het niet voor dat u de stoep, garage of tuin aan moet vegen. Hiervoor zijn diverse types bezems beschikbaar, wij verkopen producten uit de Safe Brush Pro-line serie. Lichtgewicht en duurzame bezems en stelen.
 5. Badkamer reinigen
  Wij hebben de badkamer nodig om onszelf schoon te maken, maar de badkamer heeft ook ons nodig om schoon te worden. Voorkom schimmelvorming door regelmatig te luchten, ontkalk het tegelwerk, de kranen en de douchekop, stofzuig de vloer alvorens deze te dweilen en orden alle spulletje voor een opgeruimd gevoel.
 6. Slaapkamers luchten
  Gooi de ramen open, hang het beddengoed buiten en pak uw poetsgerief voor een frisse en schone slaapkamer. Laat de slaapkamer goed doortochten en verschoon het beddengoed.

Het Onderdelenhuis is specialist in verkoop van allerlei poetsgerief en schoonmaakartikelen. Bezoek onze webshop voor alle vlakmopsystemen, microvezel doekjes, raamwissers, keukenonderhoud, bezems en schoonmaakmiddelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>