Een vers gedraaide was: heerlijk! Een wasmachine is onmisbaar voor elk huishouden, u moet er toch niet aan denken dat uw wasmachine kapot gaat? Mocht uw wasmachine of droogkast onverhoopt toch kapot gaan, dan kunt u ervoor kiezen om een nieuwe wasmachine aan te schaffen, vaak een grote en onwelkome uitgave. Misschien is het probleem simpel op te lossen door een onderdeel te vervangen: wel zo efficiënt en altijd goedkoper. Onderdelenhuis verkoopt vrijwel alle onderdelen voor wasmachines en droogkasten.

Groot assortiment onderdelen voor wasmachine en droogkast

Veel problemen aan uw wasmachine of droogkast komen voort uit achterstallig of slecht onderhoud of slijtage door gebruik. Het vervangen van enkele onderdelen kan dit oplossen. Het Onderdelenhuis heeft een groot assortiment onderdelen voor zowel wasmachines en droogkasten voor vrijwel elk merk. Veel bestelde producten voor wasmachines zijn deurhaken, pompen, koolborstels en deurmanchetten. Populaire droogkast onderdelen zijn aandrijfriemen, droogkastfilters en waaier ventilators. Bestelde producten worden zorgvuldig verpakt en snel verstuurd.

Onderhoud wasmachine en droogkast

Voorkomen is beter dan genezen. Zorg er daarom voor dat u uw wasmachine en droogkast goed onderhoudt. Reinigen is een onderdeel daarvan, haal stof in en om de machine regelmatig weg. Besteed extra aandacht aan het pluizenfilter en de zeeplade. Zorg ervoor dat u gebruikmaakt van de juiste onderhouds- en reinigingsproducten en draai af en toe een was op een hogere temperatuur. Zo blijft uw machine lekker ruiken en verlengt u de levensduur. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, bestel dan een vervangend onderdeel via onze webshop.

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen voor wasmachine en droogkast? Neem contact met ons op!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>