Mail ons Bel ons Bezoek ons
Uw pakje gratis afhalen kan ook gemakkelijk op één van onze wekelijkse markten

Hygiënisch stofzuigen met een centraal stofzuigsysteem

Met een centraal stofzuigsysteem kan iedereen opgelucht ademhalen. Een centraal stofzuigsysteem betekent namelijk hygiënisch stofzuigen, zonder vieze lucht en opdwarrelend stof. Een centrale stofzuiger blaast de opgezogen lucht naar buiten, terwijl een gewone stofzuiger de gefilterde lucht terug de ruimte inblaast. Dit is funest voor mensen die gevoelig of allergisch zijn voor stofmijt, pollen, bacteriën en schimmels. Een centrale stofzuiger daarentegen voert het opgezogen stof voor 100% af. Het stof wordt opgevangen in de stofzuiger die centraal in de woning is geplaatst. Het fijnstof (dat een conventionele stofzuiger weer terug de ruimte in blaast) wordt bij een centrale stofzuiginstallatie met een aparte leiding naar buiten geblazen. Een woning zonder vervuilde lucht is niet alleen voor astmapatiënten een verademin. Iedereen heeft immers baat bij schone lucht!

De krachtige stofzuiger wordt op een centrale plaats gemonteerd, bijvoorbeeld in een garage of technische ruimte. Daarnaast worden op centrale plaatsen onopvallende stofzuigcontacten aangebracht. Het enige wat u hoeft te doen is een slang inpluggen en stofzuigen. Eenvoudig, doeltreffend en waar u maar wilt.

Hygiënisch stofzuigen: schoner, stiller en sterker

Het opgezogen stof wordt opgevangen in de stofzuiger. Zo bent u het stof en het ongedierte dat is opgezogen voor 100% kwijt. Schoner kan niet! Stofzuigunits worden vrijwel altijd buiten de leef- of werkruimte geplaatst. Tijdens het stofzuigen hoort u dus alleen het geluid van de luchtverplaatsing en niet het geluid van de motor in de stofzuigunit. U stofzuigt niet alleen schoner, maar vooral ook stiller. Hygiënisch stofzuigen, wel zo aangenaam!

Centrale stofzuiginstallaties van Cyclovac en Skyvac

Het Onderdelenhuis is specialist in verkoop, advisering en onderhoud van Cyclovac en Skyvac centrale stofzuiginstallaties. Voor elk merk hebben wij een eigen webshop opgericht.

Typisch Cyclovac

De stofzuigers van Cyclovac hebben grote motoren en daardoor veel zuigkracht. Een gewone stofzuiger zou met zo’n formaat motor veel te zwaar worden. Onze stofzuigers worden aan de wand bevestigd en leveren de zuigkracht die u altijd al had gewild. Het Onderdelenhuis is de grootste Cyclovac verdeler van België. Wij bieden u de service en garantie die ons bedrijf al vele jaren tot de referentie in de markt maakt.

Stofzuiginstallaties van Skyvac

De stofzuiginstallaties van Skyvac kenmerken zich in zuigkracht, kwaliteit en hoogwaardige accessoires. Al sinds de introductie in 1979 zijn de producten van Skyvac populair en behoort het merk tot belangrijkste spelers op de markt. Sinds enkele jaren is het Onderdelenhuis importeur van Skyvac. Naast productadvies, snelle levering en service garanderen wij jarenlange levering van reserve-onderdelen.

Andere merken

Het Onderdelenhuis levert naast het gehele productaanbod van Cyclovac en Skyvac reserve-onderdelen van vele andere merken. Dit alles met een snelle levering en tegen de scherpste prijs. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel dan niet op onze webshop staat vermeld? Neemt u dan contact met ons op.


is toegevoegd aan uw winkelwagen.


0