Mail ons Bel ons Bezoek ons
Uw pakje gratis afhalen kan ook gemakkelijk op één van onze wekelijkse markten

Exclusieve deal: 10% korting op centrale stofzuiger onderdelen

Het Onderdelenhuis in Diepenbeek heeft het grootste en meest complete aanbod aan centrale stofzuiger onderdelen van België. In onze winkel hebben wij vele centrale stofzuiger onderdelen in voorraad, onder andere van de merken Vacuflo, EuroQueen, Elektrends, Beam en Globaltek. Bestel uw centrale stofzuiger onderdelen eenvoudig in onze webshop en profiteer tijdens Bouwinnovatie en Batibouw 2019 van hoge kortingen!

Op Batibouw 2019 staat het thema ‘Healthy Indoor Climate’ centraal. Een belangrijk thema wat ons betreft, want we brengen 90 procent van onze tijd binnen door. Onder andere door vergaande isolatie is een natuurlijke stroom met verse lucht en ventilatie van uw woning of werkruimte minder vanzelfsprekend. Een normale stofzuiger blaast opgeblazen fijnstof weer terug het gebouw in. Een centrale stofzuig systeem daarentegen vangt stof in een speciale unit op en blaast het vervolgens naar buiten. Dat is niet alleen voor astmapatiënten een verademing. Iedereen heeft baat bij schone lucht in huis of op kantoor.

onderdelenhuis onderdelen producten

Bestel centrale stofzuiger onderdelen online

Een compleet centrale stofzuiger systeem bestaat naast het systeem zelf uit enkele praktische accessoires en toebehoren. Denk aan plintzuigers, uitrekbare stofzuigslangen en een bedieningspaneel op het handvat. Het Onderdelenhuis is gespecialiseerd in centrale stofzuigsystemen in uw woning. Wij bieden een ruime keuze in centrale stofzuiger onderdelen die geschikt zijn voor zeer veel merken. In onze showroom te Diepenbeek hebben we vele toebehoren in voorraad.

Tijdens de 60e editie van BATIBOUW in Brussels Expo en Bouwinnovatie 2019 in Hasselt strooien wij met hoge kortingen. Bij besteding vanaf 75 euro ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag van uw bestelling met actiecode STOFZUIG2019 (Geldig tot 17 maart 2019). Bestel vandaag nog en profiteer van hoge kortingen op filters, zakken, slangen, borstels, stofzuigcontacten en andere accessoires en toebehoren. De korting geldt op alle centrale stofzuiger onderdelen en toebehoren voor alle merken, waaronder Vacuflo, EuroQueen, Elektrends, Beam en Globaltek.

Deze actie geldt t/m de laatste dag van Batibouw (17 maart 2019).

elektrends onderdelen EuroQueen onderdelen Vacuflo onderdelen

 

 

 

Beam Disan Douvac Enke Nilfisk Sistem Air Thomas TytanVacuMaidCyclovacSkyvac

Montage en herstelling door heel België

Het Onderdelenhuis is ruim 20 jaar officieel dealer/verdeler van centrale stofzuigersystemen in België en is daarnaast gespecialiseerd in het leveren, onderhoud en herstellen van centrale stofzuigsystemen van vele andere merken. In deze jaren hebben wij vele mooie oplossingen op het gebied van stofzuigsystemen mogen realiseren. U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud of herstelling van uw centraal stofzuigsysteem, ongeacht het merk.

Regel snel een afspraak met onze techniekers via de webshop. Vragen of zoekt u een specifiek product? Bel +32(0) 11 32 37 73 of mail info@onderdelenhuis.be

Vragen of zoekt u een specifiek product? Bel +32(0) 11 32 37 73 of mail info@onderdelenhuis.be


is toegevoegd aan uw winkelwagen.


0